Fotbal intern

Ianis Hagi, propus pentru un transfer la Inter şi Milan. “S-a maturizat! Are o viziune diferită a jocului!”

11.12.2018 | 18:54
Ianis Hagi propus pentru un transfer la Inter si Milan Sa maturizat Are o viziune diferita a jocului

Ianis Hagi a fost propus pentru un transfer la Inter şi Milan de Florin Răducioiu, anunţă Virgil Colfescu. Cunoscutul impresar român care are legături cu fotbalul din Serie a vorbit pentru fiorentinanews.com şi a dezvăluit că fostul internaţional român a discutat cu oficialii lui Inter şi Milan despre fiul “Regelui”.

După ce a revenit de la Fiorentina, Ianis Hagi a avut evoluţii foarte bune în tricoul Viitorului şi a devenit unul dintre cei mai căutaţi tineri jucători din Liga 1 Betano. Fiul lui Gheorghe Hagi se află pe lista de transferuri a celor de la Standard Liege, iar oficialii grupării pentru care joacă şi Răzvan Marin au avut o întâlnire cu “Regele”, dar şi pe cea spaniolilor de la Sevilla.

Florin Rădocioiu l-a propus pe Ianis Hagi la Inter şi Milan

Florin Răducioiu este noul scouter al lui AC Milan, iar acesta i-a pus o vorbă bună lui Ianis Hagi la fosta sa echipă. Astfel, italienii îl urmărescu cu atenţie pe căpitanul Viitorului. Mai mult, fostul internaţiona l-a recomandat la formaţia nerazzurră.“Ianis joacă foarte bine în acest moment. Un fost fotbalist pe care voi îl ştiti foarte bine în Italia, Florin Răducioiu, e acum scouter la Milan. L-a propus pe Ianis şi la Inter, şi la Milan! În Romania, Ianis joacă toate meciurile. Perioada petrecută în Italia i-a prins foarte bine. S-a maturizat, are o viziune a jocului diferită, o poziţionare în teren diferită. Se descurcă foarte bine şi la naţionala U21, la anul cred că o să-l vedeţi în Italia la Euro. E deja şi în lotul naţionalei mari. După părerea mea, o să-l vedem curând în campionatul italian”, a spus Colfescu pentru fiorentinanews.com.

Pentru a-l aduce la Viitorul pe Ianis, Gică Hagi le-a plătit celor de la Fiorentina nu mai puţin de 2.000.000 de euro. Mai mult, guparea din Serie A va încasa 20% dintr-un viitor transfer al lui Ianis Hagi.