Fotbal intern

Ianis Hagi şi Darius Olaru se luptă cu o fată pentru “Golul Anului 2018”. Cine este tânăra. Video+foto

25.12.2018 | 13:48
Isabella Mihail, fata care se luptă cu Ianis Hagi şi Darius Olaru pentru "Golul Anului 2018"

Pe pagina oficială de Facebook a Federaţiei Române de Fotbal a fost publicat un concurs unde se poate vota “Golul Anului 2018” înscris de reprezentativele României, iar în faza finală Ianis Hagi şi Darius Olaru se luptă cu o fată pentru marele premiu. VEZI VIDEO MAI JOS!

Din cele 16 goluri ale tricolorilor din 2018 au mai rămas patru care se luptă pentru titlul de “Golul Anului”. Câştigătorul este ales în urma sistemului eliminatoriu, iar fanii au putut vota pe pagina de Facebook a FRF (Federaţiei Române de Fotbal). Cea mai strânsă luptă a fost în “sferturi”, între reuşita lui Nicolae Stanciu şi cea a lui Isabelle Mihail. Golul înscris de componenta naţionalei feminine a adunat cu 18 voturi în plus din titalul de 1156. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Ianis Hagi şi Darius Olaru se luptă cu Isabella Mihail pentru “Golul Anului 2018”. Finala e pe 30 decembrie

Dacă Ianis Hagi, Darius Olaru şi Isabella Mihail se luptă pentru “Golul Anului 2018”, cei care votează pe pagina de Facebook a Echipei Naţionale pot câştiga premiile puse la bătaie de FRF: 10 tricouri de joc ale naționalei, 5 perechi de căști audio și 5 mingi cu însemnele reprezentativei României. Procesul de votare pentru fiecare duel durează 2 zile. Marea finală care va decide Golul Anului 2018 va fi decisă în urma alegerilor fanilor din perioada 29-30 decembrie 2018.

Iată care sunt cele 4 goluri care au ajuns în faza finală a competiţiei organizate de FRF:

  • Ianis Hagi, România U21 – Liechtenstein U21, scor 4-0
  • Isabelle Mihail, România – Portugalia, scor 1-1
  • Ianis Hagi, România U21 – Bosnia-Herţegovina, scor 2-0
  • Darius Olaru, România U21 – Belgia U21, scor 3-3

Cine este Isabelle Mihail

isabella Mihail în tricoul echipei naţionale a României

Isabelle Mihail are 19 ani şi joacă la echipa feminină de fotbal a Kent State University (KSU), din statul american Ohio. Echipa româncei este înscrisă în prima divizie a NCAA, iar aceasta are ocazia să joace împotriva jucătoarelor de la alte universităţi americane, care sunt şi în echipa naţională a SUA.

Isabella, fata care se luptă cu Ianis Hagi şi Darius Olaru pentru “Golul Anului 2018, a fost crescută în oraşul Kitchener, statul Ontario (Canada), de părinţii săi, Petre şi Lucia Mihail, plecaţi după Revoluţie din Popeşti Leordeni. Acesta mai are un frate geamăn, Jeffery.