Fotbal intern

Foto. Jucătorii Astrei au cedat nervos. “Au izbit uşa cu picioarele!”

CSM Poli Iaşi a reuşit să o încurce pe Astra Giurgiu, pe stadionul "Emil Alexandrescu", în etapa a 20-a din Liga 1 Betano, întâlnirea dintre cele două formaţii nu a fost lipsită de momente tensionate.
04.12.2017 | 13:42
Foto Jucatorii Astrei au cedat nervos Au izbit usa cu picioarele
ADVERTISEMENT

CSM Poli Iaşi – Astra s-a terminat cu victoria formaţiei pregătite de Flavius Stoican, scor 1-0, în etapa 20 din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018, după un gol înscris de Andrei Cristea – vezi detalii. Astfel, trupa lui Edi Iordănescu a ratat ocazia de a se îndepărta de FC Dinamo Bucureşti, echipă care se află pe locul 7 în clasament şi vrea să prindă un loc în playoff.

Conştienţi că FC Dinamo Bucureşti ar putea să se apropie la 1 punct de ei, toate acestea dacă va reuşi să o învingă pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe în meciul care va avea loc azi, de la ora 20:45, jucătorii Astrei Giurgiu au cedat nervos la finalul meciului de pe stadionul “Emil Alexandrescu”. Fotbaliştii lui Edi Iordănescu s-au “răzbunat” pe uşa de la vestiarul oaspeţilor. Aceştia au lovit-o cu picioarele după eşecul contra moldovenilor. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE!

ADVERTISEMENT

Ce a zis preşedintele moldovenilor după Iaşi – Astra 1-0

“Nu am văzut incidentul, dar mi-au comunicat colegii mei faptul că jucătorii Astrei au izbit uşa cu picioarele şi au rupt-o. Îmi pare rău de acest incident. Apreciez totuşi gestul unor oficiali ai echipei Astra, care au încercat să repare uşa, chiar dacă nu au reuşut acest lucru. Le înţeleg frustrarea, nu le-a picat bine acest eşec suferit la Iaşi, dar cred că ar fi bine să reacţionăm pe teren, nu să ne vărsăm nervii pe bunurile altui club”, a declarat Adrian Ambrosie, preşedintele formaţiei CSM Politehnica Iaşi.

Mai mult, oficialii formaţiei CSM Politehnica Iaşi au posta imaginile pe un site de socializare, alături de care au adăugat următorul comentariu prin care încearcă să-i avertizeze pe cei de la FC Botoşani, echipă care va primi vizita FCSB-ului în etapa 21, duminică, 10 decembrie, de la ora 20:00. “Ei l-au cerut, ei au rupt uşa…Destul de ciudat. FC Botoşani, aveţi grijă, pregătiţi-vă să faceţi poze”.

ADVERTISEMENT

Iaşi – Astra, scor 1-0, în etapa 20 din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018.