Fotbal intern

Video. Stoican, prima victorie cu Steaua: “Am spus înainte de meci”

Iaşi - FCSB 1-0 s-a jucat în etapa a 18-a din Liga 1 Betano. Ieşenii s-au apropiat la un punct de Astra Giurgiu, echipă care ocupă locul şase în clasament şi care duce în play-off-ul campionatului. La finalul meciului, Flavius Stoican a vorbit despre prestaţia echipei sale împotriva liderului.
17.11.2017 | 23:27
Video. Stoican, prima victorie cu Steaua:
ADVERTISEMENT

Tehnicianul de 40 de ani a declarat că victoria din meciul cu FCSB nu putea să fie obţinută fără aportul publicului. Flavius Stoican şi-a adus aminte după meciul cu FCSB că anunţase că va învinge liderul din Liga 1 Betano după meciul cu CFR Cluj. VEZI VIDEO MAI JOS.

Este victoria acestor băieţi extraordinari. Nu se putea obţine victoria fără publicul de azi. Avem un stadion prea mic. Am spus înainte de meci că vom bate Steaua. Important este să fim conştienţi că am întâlnit o echipă puternică. Panţîru a marcat un gol formidabil”, a declarat Flavius Stoican.

Ce a decis Stoican după Iaşi – FCSB 1-0

Flavius Stoican a vorbit de obiectivul echipei sale şi a precizat că vrea să o ducă pe Poli Iaşi în play-off-ul din Liga 1 Betano. Tehnicianul moldovenilor a mai spus că nu vrea să mai aibă pe viitor contre cu arbitrii.

ADVERTISEMENT

Ne batem la play-off, trebuie să avem însă mai multă încredere în noi şi, treptat, rezultatele vor veni. Trebuie să creadă în ei jucătorii că putem bate pe oricine în campionatul ăsta. E destul de greu să stau în tribună, am trăit meciul la intensitate maximă. De acum înainte vreau ca banca noastră să fie un exemplu, am vorbit şi cu Trică şi vrem să ne comportăm perfect. Vreau ca deciziile arbitrilor, bune sau rele, să nu fie cu intenţie, iar noi nu vom mai avea ieşiri”, a mai precizat Flavius Stoican.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri