Fotbal intern

CSM POLI IAŞI-STEAUA. Surprize în primul 11!

IASI-STEAUA LIVE VIDEO. UPDATE / Echipa Stelei de la Iaşi: ...
30.10.2016 | 22:10
CSM POLI IASISTEAUA Surprize in primul 11

IASI-STEAUA LIVE VIDEO. UPDATE / Echipa Stelei de la Iaşi: 

Niţă – Ov. Popescu, Tamaş, Moke, Momcilovic – Bourceanu, Pintilii – Enache, Boldrin, De Amorim – Golubovic

Rezerve: Stăncioiu – Man, Muniru, Toşca, Aganovic, Achim, Adi Popa.

IASI-STEAUA LIVE VIDEO. UPDATE / Gabi Tamaş revine la Steaua, după episodul “băutură în Centrul Vechi!”. Deşi Gigi Becali i-a pecetluit soarta, anunţînd public faptul că nu îl va ierta pe fundaşul Stelei – vezi detalii aici, Tamaş e în lot pentru meciul de la Iaşi. 

LIVE VIDEO IASI-STEAUA VEZI MECIUL ONLINE AICI

IASI-STEAUA LIVE VIDEO. UPDATE / Alexandru Tudor va oficia acest meci, împreună cu Mircea Orbuleţ şi Andrei Constantinescu.

IASI-STEAUA LIVE VIDEO. UPDATE / Mihai Pintilii poate reveni ca titular în această seară, urmînd ca o decizie finală în cazul său să fie luată înaintea partidei, în funcţie de starea mijlocaşului. Căpitanul va juca astfel duminică seară, cel mai probabil alături de Aganovic, la închidere, după ce a bifat deja primele minute oficiale în meciul de Cupa României cu Foresta, rămîne de văzut însă dacă din primul minut sau va intra pe parcusrul partidei.

Cum ar putea arăta vicecampioana diseară:

Niţă – Ov. Popescu, Tamaş, Toşca, Momcilovici – Bourceanu, Moke / Pintilii – Ad. Popa, Boldrin, De Amorim – Golubovici

IASI-STEAUA LIVE VIDEO. UPDATE / Mihai Pintilii a revenit cu Foresta Suceva după o gravă accidentare, însă este sceptic că va putea juca tot meciul împotriva grupării din Copou.

“Nu cred că voi putea juca 90 de minute, nu pot juca foarte mult, deocamdată. Am prins un sfert de oră la Suceava. La Iaşi, vom trata meciul foarte serios, nu cred că vom avea probleme. Dar dacă nu vom intra concentraţi, ne va aştepta o partidă foarte dificilă” , a declarat Pintilii.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

IASI-STEAUA LIVE VIDEO. UPDATE / Echipa lui Laurenţiu Reghecampf a avut antrenamentul oficial, înaintea partidei cu CSM Poli Iaşi, de duminică. Florin Tănase şi Lucian Filip, accidentaţi, au fost singurii care au lipsit din lotul Stelei.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE

IASI-STEAUA LIVE VIDEO. Vicecampioana începe returul campionatului în Copou, împotriva moldovenilor conduşi de Eugen Neagoe.

Acesta este ultimul meci pentru stelişti, pînă la returul cu Zurich, care poate fi decisiv pentru calificarea “roş-albaştrilor” în primăvara europeană.

IASI-STEAUA LIVE VIDEO. “Cu el, am mai multă încredere!”

IASI-STEAUA LIVE VIDEO. În acest sens, Laurenţiu Reghecampf pregăteşte deja echipa cu care va ataca în meciul din Elveţia, unde pe stelişti îi aşteaptă infernul ( vezi detalii aici).

IASI-STEAUA LIVE VIDEO. După remiza de pe Arena Naţională, scor 1-1, Steaua are nevoie de victorie şi de cei mai buni oameni în teren. Cu Mihai Pintilii revenit după o accidentare gravă, care trebuia să-l ţină departe de teren pînă la începutul anului viitor, dar recuperat în timp rapid de staff-ul medical, Reghecampf va juca la Iaşi cu o echipă precum cea pe care o poate folosi la Zurich. Căpitanul va fi astfel, titular duminică seară, cel mai probabil alături de Aganovic, la închidere, după ce a bifat deja primele minute oficiale în meciul de Cupa României cu Foresta.

“Eu cred că vom cîştiga cu Zurich. Daca va juca şi Pintilii, am mai multă încredere. D-aia l-a şi băgat la Suceava (n.r. în meciul cu Foresta), îl mai bagă şi cu Iaşi (n.r. duminică seară), ca să poată să joace în Europa League. Eu cred că ne vom califica”, a fost declaraţia lui Gigi Becali.

IASI-STEAUA LIVE VIDEO. Cum a jucat Reghecampf în ultimele trei partide:

Steaua – Zurich, 20 octombrie, 1-1:

Niţă – O. Popescu, Tamaş, Toşca, Momcilovic – Bourceanu, Muniru – A. Popa, Boldrin, De Amorim – Golubovic

ASA Târgu Mureş – Steaua, 23 octombrie, 1-1

Stăncioiu – Enache, Tamaş, Moke, Momcilovic – Bourceanu, Ovidiu Popescu – Popa, Boldrin, De Amorim – Golubovic

Foresta Suceava – Steaua 1-2

Niţă – Ovidiu Popescu, Mitrea, Toşca, Dan Popescu – Sulley, Achim, Aganovic – Enache, Tudorie, Chitoşcă

Tags: