Fotbal international

Iasmin Latovlevici, golazo în Akhişar – Bursaspor 2-4! Torpila care era să rupă plasa porţii! Video

25.11.2018 | 20:05
Iasmin Latovlevici golazo in Akhisar  Bursaspor 24 Torpila care era sa rupa plasa portii Video

Iasmin Latovlevici a reuşit un golazo în meciul Akhişar – Bursaspor 2-4, partidă care s-a disputat în etapa a 13-a din prima ligă a Turciei. Fundaşul de 33 de ani a fost integralist în formaţia oaspete şi a marcat un gol care poate fi votat cu uşurinţă ca reuşita anului în Super Lig.

În minutul 85 al meciului Akhişar – Bursaspor 2-4, Iasmin Latovlevici a marcat al treilea gol al echipei antrenate de Samet Aybaba. Fotbalistul român a înscris după o execuţie de la peste 25 de metri, iar mingea şutată de acesta s-a oprit în poarta lui Fatih Ozturk, aproape de vinclu, fără nicio speranţă pentru portarul gazdelor. Golul lui Iasmin Latovlevici a venit în momentul în care cele două formaţii se aflau la egalitate. Akhişar a condus-o pe Bursaspor cu 2-0 până în minutul 45+1, când Umut Nayir a marcat primul gol al gazdelor.

Iasmin Latovlevici, golazo în Akhişar – Bursaspor 2-4. La al doilea gol al sezonului

Iasmin Latovlevici a reuşit un golazo în minutul 85 al meciului Akhişar – Bursaspor 2-4 şi a ajuns la al doilea gol al sezonului pentru echipa antrenată de Samet Aybaba. Fundaşul stânga a mai marcat un gol în meciul Bursaspor – Alanyaspor 2-0, din etapa a 10-a primei ligi din Turcia. După victoria de duminică, echipa fotbalistului român a urcat pe locul 11, cu 16 puncte obţinute în 13 etape.

Iasmin Latovlevici s-a transferat la Bursaspor în vară, după ce în sezonul trecut a jucat la Galatasaray. Fundaşul stânga de 33 de ani a mai jucat de-a lungul timpului pentru CFR Timişoara, Politehnica Timişoara, Gloria Bistriţa, FCSB, Genclerbirligi şi Karabukspor. În sezonul trecut, “Lato” a reuşit să câştige campionatul în Turcia cu Galatasaray.  Bogdan Stancu nu a jucat în meciul Akhişar – Bursaspor 2-4, internaţionalul român fiind accidentat de la finalul lunii octombrie.

  • 250.000 de euro este cota lui Iasmin Latovlevici, conform site-ului transfermarkt.com