Fotbal international

Ibrahimovic e zeu și-n MLS! Un fan a intrat pe teren doar ca să-i ceară un autograf. Video

07.04.2019 | 20:28
Ibrahimovic e zeu sin MLS Un fan a intrat pe teren doar ca sai ceara un autograf Video

Zlatan Ibrahimovic nu este o personalitate marcantă doar în Europa, ci mai nou și în America de Nord. Prezența starului suedez în Vancouver a determinat un fan de-ai săi să recurgă la un gest extrem.

Ibrahimovic e zeu și-n MLS

Îmbrăcat într-un tricou al naționalei Suediei, acesta a intrat pur și simplu pe teren în timpul meciului și s-a dus direct la Ibrahimovic, pe care l-a îmbrățișat, iar apoi i-a solicitat să-i ofere un autograf chiar pe tricou. Forțele de ordine au fost complet depășite de un asemenea moment, mai degrabă obișnuit în Europa. Până la urmă, fanul a părăsit terenul în mod pașnic.

Fanii care au venit special pentru Ibrahimovic au avut ce vedea. LA Galaxy a câștigat cu 2-0 partida din Vancouver, Canada, iar cel de-al doilea gol al oaspeților a fost marcat tocmai de Zlatan, care a ajuns la cota 4 în acest sezon.

Ajuns la 37 de ani, Zlatan Ibrahimovic a scris istorie la marile cluburi din Europa. A cucerit trofee cu Ajax, Milan, Inter, Barcelona, PSG și Manchester United, însă nu a reușit să triumfe niciodată în Liga Campionilor, marele regret al carierei sale.

Ultima oară a evoluat în Europa pentru Man United. După un start extraordinar, Zlatan a suferit o accidentare gravă în timpul unui meci din Europa League, iar revenirea nu a fost tocmai simplă. În 2018, Ibrahimovic a ales să facă o schimbare de continent și să semneze cu Los Angeles Galaxy, acolo unde a fost primit cu mare fast.

Stilul său i-a cucerit pe americani atât pe teren, cât și în afara sa. Zlatan are în acest moment 26 de goluri înscrise în 30 de meciuri oficiale, dar și o mulțime de prezențe la show-uri de succes din SUA, strângând milioane de vizualizări pe YouTube.

Ibra nu are niciun gând să renunțe la fotbal și a anunțat de curând că vrea să triumfe în MLS cu LA Galaxy.