Premier League

Foto. Zlatan Ibrahimovic şi-a umplut spatele de tatuaje! “Sunt ca un drog!”

Atacantul Zlatan Ibrahimovic nu mai are loc pe spate pentru tatuaje. Accidentat la genunchi de la sfârşitul lui decembrie 2017, suedezul îşi umple timpul şi spatele cu tatuaje. A ajuns la 15 în total.
22.01.2018 | 18:13

Zlatan Ibrahimovic şi-a completat tatuajele, astfel încât acum îi acoperă tot spatele. Fostul internaţional suedez  şi-a prezentat noua artă corporală pe Twitter. El a făcut umbrirea în jurul tatuajelor de pe spate, astfel încât acestea sunt acum toate conectate. Atacantul de 36 de ani are în total 15 tatuaje pe spate.

”Arta cea mai fină”  este mesajul pe care Zlatan l-a postat pe contul său de Twitter alături de poza cu spatele complet acoperit de tatuaje. Superstarul Suediei a mărturisit în autobiografia sa “Eu sunt Zlatan”: ”Tatuajele au devenit ca un drog pentru mine. Eram împotriva lor la început. Credeam că sunt de prost gust, dar am fost tentat oricum.”  El a adăugat recent conturul unui leu şi l-a extins astfel încât toate tatuajele sale să fie legate pentru a-şi acoperi integral spatele.

Toate tatuajele înseamnă ceva pentru Zlatan

Simbolul tribal Maori de pe braţul drept îi protejează familia şi îi aduce noroc. Călugărul budist numit Yant Prajao Khao Nirote de pe umărul drept îl protejează de suferinţă. Un alt tatuaj budist de pe spate reprezintă cele cinci elemente ale vântului, apei, focului, spaţiului şi percepţiei creative. Un tatuaj făcut recent în partea inferioară a spatelui este “omul vitruvian” al lui Leonardo da Vinci. Acesta prezintă proporţii umane ideale, iar desenul original datează din 1490. Pana de pe umărul drept se spune că provine dintr-un vultur şi reprezintă forţă şi curaj. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO

Zlatan are  doar 7 apariţii în acest sezon pentru ”diavolii roşii”. El a reuşit să înscrie un singur gol, în meciul din cupa EFL în care Manchester United a fost învinsă de Bristol City. Forma bună a lui Romelu Lukaku şi transferul iminent a lui Alexis Sanchez de la Arsenal scad şansele suedezului de a mai prinde echipa.