Fotbal international

Oficial. Ibra, dat afară de la Manchester United! “Merg mai departe”

Zlatan Ibrahimovic a ajuns la un acord cu o echipă din Major League Soccer, iar anunţul oficial urmează să fie făcut în următoarele zile.
22.03.2018 | 19:40
Oficial Ibra dat afara de la Manchester United Merg mai departe
ADVERTISEMENT

UPADATE, ora 20:30 / Zlatan Ibrahimovic le-a transmis un mesaj fanilor lui Manchester United după ce şi-a reziliat contractul. “Lucrurile mari ajung la un sfârşit şi e timpul să merg mai departe după doi ani fantastici la Manchester United. Îi mulţumesc clubului, le mulţumesc fanilorm celor din echipă, antrenorului şi tuturor celor care au împărţit cu mine această parte a istoriei mele”, a precizat internaţionalul suedez.


UPDATE, ora 19:30 / Manchester United a anunţat că Zlatan Ibrahimovic va pleca de la echipă, după ce contractul său a fost reziliat. “Diavolii” au postat un mesaj pe site-ul clubului în care i-au mulţumit pentru perioada petrecută pe “Old Trafford”. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

ADVERTISEMENT

Zlatan Ibrahimovic a ajuns la un acord cu Los Angeles Galaxy şi urmează să fie prezentat în următoarele zile la formaţia din MLS, conform informaţiilor oferite de MLS. Suedezul de 36 de ani a plecat în 2016 de la PSG la Manchester United şi nu a mai jucat un meci oficial pentru trupa lui Jose Mourinho de pe 26 decembrie.

Zlatan, aflat în ultimele patru luni de contract cu echipa de pe Old Trafford, se pare că a fost lăsat de oficialii de pe Old Trafford să semneze cu Galaxy din postura de jucător liber de contract. Americanii sunt dispuşi să îi ofere o înţelegere pe mai mulţi ani, în speranţa că nordicul îşi va reveni complet după accidentarea la genunchi.

ADVERTISEMENT

Ibrahimovic s-ar putea întoarce la naţională

Starul suedez a anunţat că ar putea să revină la echipa naţională pentru Campionatul Mondial din 2018, organizat de Rusia. Ibrahimovic s-a retras iniţial, dar este dispus să revină dacă poate să îşi ajute echipa cu adevărat.