Fotbal international

Ibrahimovici a primit o veste tristă în ziua în care a împlinit 36 de ani! Ce i-a transmis medicul. VIDEO

Atacantul echipei Manchester United, Zlatan Ibrahimovici, a împlinit astăzi 36 de ani, dar a primit o veste tristă din partea medicului care l-a operat la începutul lunii mai în Statele Unite ale...
03.10.2017 | 17:22
Ibrahimovici a primit o veste trista in ziua in care a implinit 36 de ani Ce ia transmis medicul VIDEO

Atacantul echipei Manchester United, Zlatan Ibrahimovici, a împlinit astăzi 36 de ani, dar a primit o veste tristă din partea medicului care l-a operat la începutul lunii mai în Statele Unite ale Americii. Chirurgul Freddie Fu Ho-keung l-a atenţionat pe atacantul suedez să nu forţeze revenirea pe teren, deoarece ar putea ca accidentarea să-i recidiveze. Ibrahimovici a fost operat la 1 mai, în SUA, în urma unei rupturi a ligamentelor încrucişate de la genunchiul drept.

”Zlatan este foarte puternic, dar fotbalul este un sport fizic. Ca doctor, sigur că vreau să-l văd revenind pe teren la momentul potrivit. Dar atunci când este pregătit 100%. I-aş spune să nu forţeze, deoarece o recidivă ar fi foarte grav în cazul lui. Au fost multe cazuri în care un jucător a forţat revenirea pe teren, iar consecinţele nu au fost deloc bune”, a afirmat medicul Freddie Fu. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ibrahimovici a fost înlocuit la United de Lukaku

Tehnicianul formaţiei Manchester United, portughezul Jose Mourinho, spunea în trecut că nu se gândeşte la revenirea lui Zlatan Ibrahimovici în acest an, dar cu toate acestea l-a trecut pe atacantul suedez pe lista pentru Liga Campionilor. După accidentarea lui Ibracadabra, Manchester United l-a adus în vară pe atacantul belgian Romelu Lukaku de la Everton.

Ibrahimovici, în vârstă de 35 de ani, a jucat în sezonul trecut în 46 de meciuri şi a înscris 28 de goluri pentru Manchester United. El a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate de la genunchiul drept în luna aprilie, iar la 1 mai a fost operat în SUA. În luna august, oficialii de pe Old Trafford au decis să-i prelungească înţelegerea suedezului pentru încă un sezon.