Icardi, golgeterul din pat. A “marcat” de 15 ori în 24 de ore!

Mauro Icardi a impresionat sezonul trecut, cînd a marcat goluri importante şi foarte spectaculoase pentru Sampdoria. 31 de meciuri a disputat în stagiunea anterioară şi zece goluri au reprezentat...
17.12.2013 | 16:27
Icardi golgeterul din pat A marcat de 15 ori in 24 de ore

Mauro Icardi a impresionat sezonul trecut, cînd a marcat goluri importante şi foarte spectaculoase pentru Sampdoria. 31 de meciuri a disputat în stagiunea anterioară şi zece goluri au reprezentat suficient pentru ca tînărul argentinian în vîrstă de numai 20 de ani, să convingă un club de anvergura Interului să facă o investiţie în el. Din păcate, după 16 etape, Icardi are doar şapte prezenţe, nici una de titular, dar a reuşit totuşi să înscrie două goluri. Motivul ieşirii sale din scena jucătorilor aşteptaţi să facă anul acesta marele salt pare a fi, ca în foarte multe alte situaţii cu fotbalişti în derivă, eterna ispită feminină. Care pentru un tînăr de numai 20 de ani poartă numele Wanda Nara, fosta soţie a compatriotului său Maxi Lopez.

Nara, o nimfomană devoratoare de bărbaţi

Wanda Nara este binecunoscută în Argentina drept un personaj chiar periculos pentru sexul tare. Pentru că are reputaţia unei nimfomane, căreia necesităţile în plan sexual depăsesc mult orice bariere. Voluptoasa Wanda a avut numeroase apariţii în showuri de televiziune, dar şi pozat pentru mai multe reviste, inclusiv nud, mizînd mult pe formele ei generoase. A fost soţia internaţionalului Maxi Lopez, de care însă a divorţat în acest an. Relaţia cu Mauro Icardi este una extrem de pasională, iar conducătorii lui Inter sînt de-a dreptul furioşi pentru faptul că jucătorul lasă pe reţeaua sa de socializare să se vadă tot ce îşi transmite cu iubita sa. Apogeul s-a consumat în timpul meciului cu Parma, de la care a lipsit, dar nu a venit la stadion să vadă meciul, ci a rămas ore întregi să converseze într-un limbaj hot cu Wanda.

1280402_Wanda-Nara-Maxi-Lopez-06_thumb_big

I-a trădat o ziaristă, prietenă a Wandei

Ceea ce însă duce spre îngrijorare privind viitorul fotbalistic al lui Icardi este episodul consumat la Buenos Aires în luna noiembrie, cînd jucătorul, invocînd anumite probleme de familie, a obţinut acceptul clubului pentru un voiaj de 48 de ore în Argentina. O zi întreagă a petrecut-o numai în cameră, iar din dezvăluirile unei prietene a Wandei, confirmate de o conversaţie de pe contul de socializare, cu limbaj codificat, reiese că Wanda, care e mai mare decît Mauro cu opt ani, l-a supus pe acesta unui adevărat maraton sexual, iar teremenul de “acea minunată quindicina” (cifra 15) reprezintă nici mai mult nici mai puţin numărul total al raporturilor din cele 24 de ore petrecute împreună!

wanda-nara-icardi-esce-allo-scoperto-con-la-ex-di-maxi-lopez-01

Pericol de rupturi musculare în caz de exces sexual

Se ştie că pentru un sportiv astfel de excese sexuale pot fi deosebit de dăunătoare, putînd slăbi mult sistemul imunitar şi golind organismul de minerale, vitamine şi energie, toate acestea putînd avea consecinţe pe gazon în producerea unor accidentări la nivel muscular (se produc foarte uşor rupturi). Iar performerul Mauro, lăudat de Wanda pentru prestaţia sa, e deja avertizat într-un ultim mesaj postat pe contul său: “Data viitoare, nebunaticule, sărim de 15 şi ne ducem pînă la cît putem, nu-i aşa?”