News

Galerie FOTO. S-a lansat cel mai IEFTIN smartphone din lume! Costă doar 4 dolari!

Românii şi indienii au un lucru în comun: ochiul permanent îndreptat spre portofel. Poate că nu tot timpul spre al altora, dar aproape tot timpul spre cel propriu. Când vorbim de smartphone-uri...
19.02.2016 | 11:17
Galerie FOTO Sa lansat cel mai IEFTIN smartphone din lume Costa doar 4 dolari

Românii şi indienii au un lucru în comun: ochiul permanent îndreptat spre portofel. Poate că nu tot timpul spre al altora, dar aproape tot timpul spre cel propriu. Când vorbim de smartphone-uri noi, grosimea portofelului contează.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI CU CEL MAI IEFTIN SMARTPHONE DIN LUME!

Ei bine, cum preţurile mici sunt extrem de importante la români şi indieni, fabricanţii Ringing Bells, au lansat cel mai ieftin telefon din lume: Freedom 251. În India acest telefon costă 251 de rupii, care într-o valută internaţională ar cam însemna nici mai mult, nici mai puţin decât patru dolari, adică 16 RON.

Dacă aveţi impresia că acest aparat ar trebui să meargă cu o butelie de gaz, sau se aprinde lovind două pietre de cremene, vă înşelaţi! Aparent, Freedom 251 are un ecran de 4 inci, un procesor quad-core (!) de 1.3 GHz, 1GB de RAM, 8GB memorie internă, o cameră principală de 3.2MP şi o cameră frontală de 0.3 MP. Bateria are o capacitate modestă de 1.450 mAh, dar la patru dolari exigenţele sunt mici. În plus, dispozitivul merge cu un sistem de operare Android 5.1.

Conform Hindustan Times, nu se menţionează nicăieri că telefonul nu dispune de conectivitate 4G, dar se pare că o versiune echipată cu o antenă 4G ar urma să se vândă tot de către Ringing Bells pentru 3.000 de rupii, adică vreo 171 RON.

Cei interesaţi de acest telefon la preţuri obscen de mici, pot afla că dispozitivul va intra în vânzare pe 18 februarie şi mai mult ca sigur stocurile se vor epuiza probabil în primele ore. Tot ce putem spera e ca Ringing Bells să aducă acest telefon şi în România. Cred că s-ar vinde ca pâinea caldă. La noi ce se dă pe gratis, nu se refuză.

Sursă: www.playtech.ro