Îl mai ştii pe “MICUŢUL JEAN” din “LA BLOC”? Ce TRANSFORMARE! Cum arată acum, după zece ani. De la terminarea filmărilor nu s-a mai auzit nimic de el, pînă azi.

Iuliana Spirache   
in Hotnews
23/08/2016, 00:00
Îl mai ştii pe “MICUŢUL JEAN” din “LA BLOC”? Ce TRANSFORMARE! Cum arată acum, după zece ani. De la terminarea filmărilor nu s-a mai auzit nimic de el, pînă azi. GALERIE FOTO

Emanuel Bordianu a devenit cunoscut în momentul în care a acceptat să juce rolul „micuţului Jean” în serialul „La Bloc”. Tînărul este de nerecunoscut în acest moment.

Au trecut zece ani de cînd „micuţul Jean” intra în casele tuturor telespectatorilor, dar şi de cînd acesta filma de dimineaţă pînă seara pentru a cîştiga simpatia persoanelor care îi urmăreau evoluţia.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI

Tînărul juca rolul fiului lui Nelu şi al Bellei şi era foarte isteţ şi matur, un puşti care era mult mai responsabil decît trebuia pentru vîrsta lui. Deşi a avut succes în rîndul telespectatorilor în perioada în care juca în serialul „La Bloc”, „micuţul Jean” a intrat într-un con de umbră şi a renunţat la actorie. Emanuel Bordianu a preferat să îşi trăiască „tinereţea” şi să facă aceleaşi lucruri ca şi adolescenţii de vîrsta lui. Astfel, “micuţul Jean” îşi petrece nopţile prin cafenelele din Bucureşti în compania prietenilor săi şi împărtăşeşte imaginile suprinse pe paginile de socializare.

Ştirea MOMENTULUI

Simona Halep – Kiki Bertens 0-0, în finala de la Cincinnati. Pentru al patrulea titlu din 2018

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×