Fotbal intern

Îl mai ţii minte pe Gregory Tade? Unde joacă atacantul izgonit de Becali de la FCSB

17.07.2018 | 15:58
Îl mai ţii minte pe Gregory Tade? Francezul se luptă cu Miha Mevlja pentru balon

Îl mai ţii minte pe Gregory Tade, atacantul pe care Gigi Becali l-a transferat la FCSB, de la CFR Cluj? Fostul golgheter din Liga 1 Betano a fost aspru criticat de patron şi dat afară de la echipă.

Francezul a semnat cu Qatar SC în vara anului 2016, apoi în ianuarie 2018 a mers în Israel, la Maccabi Petah Tikva, unde a semnat un contract valabil până în această vară. Deşi în 25 de partide a marcat 4 goluri, atacantului i-a fost prelungit contractul.

Îl mai ţii minte pe Gregory Tade?

Gigi Becali a oferit 500.000 de euro celor de la CFR Cluj pentru Tade, iar la scurt timp după ce a ajuns la FCSB, Gigi Becali a decis că nu este pe placul său: “Eu am văzut că a dat 10 goluri, m-am uitat la meci și l-am transferat. Specialiștii trebuiau să îmi spună că nu e nici de Liga a 2-a. Nu mă mai păcăleam! După primul meci la Steaua, toți spuneau că este cel mai mare atacant și că am rezolvat problema. După aceea, gata, nu a mai fost bun. M-a criticat lumea că l-am cumpărat. Ştiţi cât de greu îmi e când ştiu că îi dau 20.000 pe lună lui Tade? Cât de oftică îmi e… Sau 18.000, cât îi dau… Când vezi că îi dau degeabă”, spunea Gigi Becali în urmă cu doi ani de zile.

Îl mai ţii minte pe Gregory Tade? Jucătorul francez, în timpul partidei cu Pandurii Târgu Jiu
Îl mai ţii minte pe Gregory Tade? Unde a ajuns să joace atacantul. Francezul se luptă pentru balon cu Mihai Răduţ

Citeşte şi:

  • Ţepele lui Gigi Becali. 8 milioane de euro pierdute de patronul FCSB
  • Ce mai face un fost golgheter al României? A fost dat afară de Gigi Becali de la FCSB, a stat nouă luni “pe bară”, dar acum zâmbeşte iar! Unde a ajuns să joace Tade!
  • FOTO-ŞOC. Îl mai ţii minte pe Tade? Unde a ajuns să joace fostul stelist