Fotbal intern

Îl mai ții minte pe Ionuț Neagu? Jucătorul care lua titlul cu FCSB și juca în grupele Champions League a ajuns în Liga 2

14.02.2019 | 19:57
Ionuț Neagu a câștigat titlul cu FCSB și acum a ajuns în Liga 2

Ionuț Neagu (29 de ani) nu a avut foarte mult noroc în carieră după ce s-a transferat de la Oțelul Galați la FCSB, în 2013. Gigi Becali plătea în acel moment pentru mijlocașul defensiv 650.000 de euro, dar acesta nu a impresionat în tricoul roș-albastru.

Ionuț Neagu a fost adus la FCSB de Laurențiu Reghecampf, dar milocașul a bifat 28 de prezențe în tricoul roș-albastru. Acum, fotbalistul în vârstă de 29 de ani trece prin momente dificile pe plan fotbalistic. Cu trei titluri în CV la FCSB și Oțelul Galați, Ionuț Neagu a ajuns să semneze cu UTA Arad.

Ionuț Neagu, fostul mijlocaș al FCSB-ului, a ajuns în Liga 2

Acesta jucase și în grupele Champions League în trecut, iar ultima dată s-a aflat sub contract cu Gaz Metan Mediaș, dar nici acolo nu a impresionat și aproape un an a stat departe de fotbal deoarece nu și-a mai găsit niciun angajament.

Ionuț Neagu într-un meci jucat de FCSB cu Poli Iași

După ce s-a despărțit de Steaua, în 2015, Ionuț Neagu a jucat pentru Karabukspor (Turcia) și Nea Salamina (Cipru), iar septembrie 2017 a revenit în Liga 1 Betano, la Gaz Metan, formație pentru care mijlocașul a evoluat în 19 meciuri, a dat un gol și a oferit două pase decisive.

Ionuț Neagu este un produs al clubului Oțelul Galați, echipă pentru care a jucat în 124 de meciuri, a înscris trei goluri și a oferit trei pase decisive. Mai mult, fotbalistul în vârstă de 29 de ani are dou selecții la echipa națională a României, acolo unde a debutat pe 15 noiembrie 2011 într-un meci amical jucat de tricolori împotriva Greciei, scor 3-1.

  • 300.000 de euro este cota lui Ionuț Neagu, conform transfermarkt.com
Tags: