News

Îl mai ţii minte pe Malonga Parfait, starul TV bătut de Gigi Becali într-o parcare?! E incredibil ce s-a ales de el. A chelit, s-a îngrăşat

Malonga Parfait a fost unul dintre cei mai îndrăgiţi prezentatori TV din fotbalul românesc. Africanul era recunoscut în toată România pentru charisma sa, ajutat şi de nişte plete stil rasta,...
30.12.2016 | 09:22

Malonga Parfait a fost unul dintre cei mai îndrăgiţi prezentatori TV din fotbalul românesc. Africanul era recunoscut în toată România pentru charisma sa, ajutat şi de nişte plete stil rasta, care făceau furori la începutul anilor 2000.

În emisiunile Fotbal la Maxx, pe care Malonga le prezenta cu mare talent, ironiile la adresa oamenilor de fotbal erau ceva frecvent. Fiecare gafă a fotbaliştilor, atît pe teren cît şi în zona de declaraţii, era taxată de african. Nici patronii nu scăpau de ocară şi, cum era de aşteptat, Gigi Becali era adesea victima favorită.

La început în lumea fotbalului, şi chiar mai iute la mînie decît este în ziua de astăzi, Gigi Becali nu a suportat să fie subiect de amuzament la emisiunea Fotbal la Maxx. Astfel că i-a aplicat o corecţie lui Malonga Parfene. L-a bătut într-o parcare, flancat cu mare atenţie de bodyguarzii săi. Imediat după acel incident, emisiunea Fotbal la Max a fost scoasă din grilă, spre supărarea multor români.

După ce a terminat-o cu fotbalul, congolezul a avut mari probleme. În 2014 a fost condamnat la doi ani si şase luni de închisoare cu suspendare pentru trafic de stupefiante, după ce a fost prins în flagrant de către ofiţerii de la Crimă Organizată în timp ce îi vindea zece grame de canabis unui poliţist sub acoperire. Anchetatorii au mai găsit în maşina acestuia 30 grame de canabis şi un cîntar electronic folosit la dozarea stupefiantelor.

Nu a fost singura lui problemă cu legea. Malonga a circulat fara rovignetă, nu a plătit amenda, iar Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri l-a dat în judecată şi a cerut executarea silită.