Fotbal intern

Ilie Dumitrescu îl critică pe Bogdan Argeș Vintilă după ce a participat la un antrenament al FCSB. “Cum să te pregătești la 30 de grade?”

05.09.2019 | 09:10
Ilie Dumitrescu il critica pe Bogdan Arges Vintila dupa ce a participat la un antrenament al FCSB Cum sa te pregatesti la 30 de grade

Ilie Dumitrescu a mers să participe la un antrenament al FCSB-ului susținut la baza sportivă din comuna Berceni, iar fostul atacant al formației roș-albastre îl critică pe Bogdan Argeș Vintilă pentru că a decis să programeze ședința de pregătire la ora 12.00, atunci când afară erau peste 30 de grade.

De ce îl critică Ilie Dumitrescu pe Bogdan Argeș Vintilă

“Eu am fost la Berceni! Și am văzut antrenament la 12 ziua, da? La 30 de grade! Și am spus, bă, cum să faci antrenament la 30 de grade? Păi, eu, în Grecia, când eram antrenor, nici nu ieșeau jucătorii pe teren la ora aia, pentru că nu puteai. Eu stăteam în mașină, la aer condiționat, și mi-era foarte greu”, a spus Ilie Dumitrescu la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

“A filmat două minute pe teren și mi-a fost foarte greu. Dar, nu poți să antrenezi în condițiile astea. Mie nu mi-a plăcut nici că au fost menajați anumiți jucători. Dacă joci cu 4 zile înainte, nu poți să te recuperezi? Puteau juca lejer câte 50-60 de minute. Coman n-a jucat la Mediaș, după care l-am văzut la 30 de grade făcând antrenament. Dacă n-ai jucat, trebuia să faci a doua zi antrenament, nu? Dar, asta e problema lui Vintilă, acolo“, a mai spus Ilie Dumitrescu pentru sursa citată mai sus.

Fotbaliștii echipei FCSB la antrenamentul susținut sub comanda lui Bogdan Argeș Vintilă la baza sportivă din Berceni. Sursă foto: sportpictures.eu
Fotbaliștii echipei FCSB la antrenamentul susținut sub comanda lui Bogdan Argeș Vintilă la baza sportivă din Berceni. Sursă foto: sportpictures.eu

Două eșecuri și o victorie pentru Bogdan Argeș Vintilă pe banca tehnică a FCSB-ului

Bogdan Argeș Vintilă a fost instalat pe banca tehnică a FCSB-ului după ce Bogdan Andone și-a dat demisia înaintea meciului pierdut de vicecampioana României pe terenul Astrei Giurgiu, scor 2-1. Antrenorul a semnat cu formația roș-albastră la finalul lunii august. Acesta a bifat două eșecuri și o victorie pe banca tehnică a FCSB-ului.

FCSB se afllă pe locul 11 în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1 după 8 etape jucate în sezonul 2019 – 2020, cu 7 puncte. Formația roș-albastră a bifat două victorii, o remiză și cinci eșecuri în 8 meciuri și se află la 4 puncte în spatele celor de la FC Botoșani, echipă care ocupă ultima poziție care duce în play-off-ul din Casa Pariurilor Liga 1. Pentru FCSB urmează meciul cu Universitatea Craiova, duminică, 15 august. de la ora 21.00, pe stadionul Ion Oblemenco.