Ilie Dumitrescu, pus pe jar de cîntăreaţa Raluka!

Ilie Dumitrescu a pus ochii pe cântăreaţa Raluka! Fostul internaţional a fost prezent la concertul susţinut de artistă într-un club din Centrul Vechi şi nu s-a dezlipit de scenă. Mai mult...
23.09.2014 | 08:50
Ilie Dumitrescu pus pe jar de cintareata Raluka

Ilie Dumitrescu a pus ochii pe cântăreaţa Raluka! Fostul internaţional a fost prezent la concertul susţinut de artistă într-un club din Centrul Vechi şi nu s-a dezlipit de scenă. Mai mult decât atât,  a sorbit-o din priviri toată seara, i-a zâmbit, iar ea i le-a întors înapoi măgulită.

Viaţa sportivă a lui Ilie Dumitrescu o ştie toată lumea. A avut o carieră fotbalistică de mare succes, a făcut parte din Generaţia de Aur a României, însă ca antrenor n-a confirmat. Deh’, nu poţi străluci şi din iarbă şi de pe banca tehnică. Dar, să revenim la viaţa personală, care este mult mai interesantă decât zecile de goluri pe care le-a marcat în cariera lui fotbalistică. A bifat două căsnicii, din care au rezultat patru copii, dar şi zeci de relaţii. Pe unele şi le-a asumat, pe altele le-a ţinut doar pentru el, iar multe dintre ele au fost driblate ca la carte. A avut şi cu ce, şi încă mai are. Este prezentabil, este celebru şi…cu mulţi bani.

33

Acum, liber de contract permanent, Ilie îşi trăieşte viaţa după cum bate vântul, după cum se trezeşte dimineaţa, dar mai ales pe cine visează. În cazul de faţă, se pare că Raluka este cea care i-a tulburat somnul şi visele în ultima perioadă,penru că fostul internaţional pare vrăjit de artistă. Atât de puternic, încât a fost fanul numărul 1 la un concert pe care aceasta l-a susţinut într-un club din Capitală. A venit la ora stabilită, numai că artista a întârziat puţin, timp în care, Ilie a aşteptat confortabil chiar în faţa scenei, într-un loc cât mai accesibil ca s-o poată vedea.

44

După câteva minute a ajuns şi Raluka, s-a dus glonţ la el, l-a pupat şi şi-a văzut de cântat. În tot acest timp, Dumitrescu nu şi-a luat ochii de la ea, iar după privirea pe care o avea, bănuim cam ce-i trecea prin minte. Nici artista nu i-a rămas dotoare. Chiar dacă era cu spatele la el, din când în când, se mai întorcea şi-i zâmbea şăgalnic, semn că simpatia sau, poate, chiar atracţia, este reciprocă. Să fie, oare, noua doamnă din viaţa lui Ilie Dumitrescu?

11 22

SURSA: spynews.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!