Fotbal intern

Ilie Dumitrescu sare în apărarea lui Dan Petrescu și îl pune la punct pe arbitrul Sebastian Colțescu. “Mi-aduc aminte de un masacru contra FCSB-ului!”

12.09.2019 | 08:38
Ilie Dumitrescu sare in apararea lui Dan Petrescu si il pune la punct pe arbitrul Sebastian Coltescu Miaduc aminte de un masacru contra FCSBului

Dan Petrescu a fost suspendat 4 etape și a fost amendat cu 6.500 de lei, după ce l-a înjurat pe arbitrul Sebastian Colțescu în partida pierdută de CFR Cluj pe terenul Astrei Giurgiu, scor 2-3, iar Ilie Dumitrescu sare în apărarea antrenorului din Gruia.

Dan Petrescu, apărat de Ilie Dumitrescu după ce antrenorul CFR-ului a fost suspendat 4 etape

Mai mult, fostul atacant al echipei naționale a României îl pune la punct pe centralul delegat de CCA. Ilie Dumitrescu și-a adus aminte și de partida dintre Astra Giurgiu și FCSB din 2015, scor 2-0, atunci când brigada condusă de Sebastian Colțescu le-a anulat roș-albaștrilor 3 goluri.

Mi s-a părut prea mult. Dacă vrei să dai un exemplu în zona asta, dai cu Petrescu. Cel mai bun antrenor, unul dintre cei mai mari jucători din istoria României. Este clar, el s-a dezvoltat ca persoană în Premier League. Într-adevăr, acolo este dialog“, a spus Ilie Dumitrescu la “Fotbal Club”.

Sebastian Colțescu la meciul dintre CFR Cluj și FC Viitorul din Supercupa României. Sursă foto: sportpictures.eu
Sebastian Colțescu la meciul dintre CFR Cluj și FC Viitorul din Supercupa României. Sursă foto: sportpictures.eu

Ilie Dumitrescu nu-l place pe Sebastian Colțescu: “Să nu trecem cu vederea ce a făcut!”

Eu consider că Sebastian Colțescu, nu numai acolo cu Astra s-a întâmplat asta. Mi-aduc aminte de un masacru contra FCSB-ului, cu Rădoi antrenor. Vă aduceți aminte? Nu tot contra Astrei? Vă aduceți aminte? Trei goluri anulate, numai el le-a văzut. El era arbitru la centru.

Dacă luăm toate meciurile, Colțescu are stilul ăsta, poate să dea și 5 roșii într-un meci. Nu e ok nici stilul ăsta. Petrescu a greșit, dar nici să trecem cu vederea ce a făcut Colțescu în fotbalul românesc. Uitați-vă la meciurile astea, a mai spus Ilie Dumitrescu.

Dan Petrescu nu este singurul care a fost pedepsit de Comisia de Disciplină din cadrul FRF. Adrian Păun și Cosmin Vâtcă vor sta câte două etape, iar juristul Ioan Ivașcu a fost suspendat 2 luni și amendat cu 13.600 de  lei pentru că a intrat pe teren și a insultat brigada de arbitri în zona vestiarelor.