Sporturi

Ilie Năstase a vorbit despre mitul celor 2500 de femei care i-ar fi fost iubite. Ce spune Nasty

11.03.2019 | 15:45
Ilie Nastase a vorbit despre mitul celor 2500 de femei care iar fi fost iubite Ce spune Nasty

Ilie Năstase a vorbit despre mitul celor 2500 de femei care i-ar fi fost iubite. Ilie Năstase, primul lider mondial din ATP, a acordat un interviu în cadrul emisiunii Ora exactă în sport pe PRO X, acolo unde a mărturisit care este, de fapt, adevărul despre cele 2500 de femei care i-ar fi fost iubite marelui fost tenismen român. Nasty a vorbit pe larg şi despre situaţia actuală a Simonei Halep în circuitul feminin de tenis.

Ilie Năstase a mărturisit care este adevărul despre cele 2500 de femei care i-ar fi fost iubite

Fostul mare tenismen, Ilie Năstase, în vârstă de 72 de ani, a explicat cum a apărut mitul că ar fi avut 2.500 de iubite de-a lungul timpului. Nasty avut o relaţie cu celebra cântăreaţă Diana Ross, a fost căsătorit de patru ori, are cinci copii, şi acum are o iubită mai tănără cu 30 de ani decât el, pe Ioana Simion. Aceasta este explicaţia pentru care ar fi apărut acest mit.

“Amândouă. De-odată”, a spus “Nasty”, la PRO X, în emisiunea Ora exactă în sport, răspunzând la întrebarea “blondă sau brunetă”. Dar, Năstase a explicat pe larg cum a apărut acest zvon în care tot mai mulţi cred, conform căruia ar fi avut 2.500 de iubite.

Ilie Năstase alături de Ioana Simion, actuala lui iubită

Ilie Năstase vorbeşte pe larg despre mitul celor 2500 de femei care l-ar fi iubit de-a lungul timpului

“Mai puţin. Nu ştiu, că nu le-am calculat, şi nu le calculez, dar treaba asta a plecat de la domnişoara care a scris biografia mea, cea care scrisese şi biografia lui Beckham. Voia ceva ca să vindem cartea, îmi tot spunea asta. Eu îi explicam că în autobiografie nu poţi să minţi. Poţi să faci o carte de ficţiune, aşa da. Ea îmi tot zicea că nu, mă tot bătea la cap zi de zi, că înregistram în Franţa, unde aveam eu casa. Şi la un moment dat, pe la ora 11, după ce am luat două, trei pahare, i-am spus: ‘Uite, vreau să-ţi spun adevărul, nu ţi l-am spus până acum. Au fost 2500!’. Şi ea zice ‘E, aşa te vreau!’. Şi de-asta a apărut 2500, dar nu e adevarăt”, a explicat pentru sursa citată Ilie Năstase.

Tags: