Sporturi

Ilie Năstase cere ca toate trofeele câştigate de Andre Agassi şi Maria Şarapova să le fie retrase! “S-au drogat, la revedere!”

13.03.2019 | 15:45
Ilie Nastase cere ca toate trofeele castigate de Andre Agassi si Maria Sarapova sa le fie retrase Sau drogat la revedere

Ilie Năstase cere pedepse aspre pentru Andre Agassi şi Maria Şarapova! Ilie Năstase, primul lider mondial din ATP, a acordat de curând un interviu în direct la Ora exactă în sport pe PRO X în care a abordat mai multe teme de discuţie, printre care nevoia de antenor în tenis, mitul celor 2500 de femei care i-ar fi fost iubite, dar şi despre pedepsele care ar fi trebuit acordate pentru anumiţi jucători care au trişat.

Ilie Năstase spune că Agassi şi Şarapova ar trebui aspru pedepsiţi

În cazul ultimului subiect, marele fost campion român a spus clar şi răspicat că există nedereptăţi uriaşe în tenisul mondial, făcând referire la neacordarea pedepselor pentru jucătorii care folosesc substanţe interzise. Ilie Năstase i-a adus în discuţie pe Andre Agassi şi Maria Şarapova, ale căror poveşti sunt deja destul de bine cunoscute în mediul public.

Năstase, în vârstă de 79 de ani, afirmă că Agassi şi Şarapova ar trebui să rămână fără titlurile cucerite deja în carieră. Americanul a recunoscut în cartea sa că s-a drogat pe vremea când juca tenis, iar rusoaica a fost depistată pozitiv cu meldonium, o substanţă interzisă. Nasty crede că aceasta este unica pedeapsă care ar pune capăt acestui comportament în tenisul de înaltă performanţă.

Ilie Năstase, vehement în privinţa lui Andre Agassi şi a Marie Şarapova

Năstase, vehement cu privire la jucătorii prinşi dopaţi sau drogaţi

“E bine că Agassi a recunoscut că s-a drogat, frumos. Dacă eram Federaţia Internaţională, îi luam toate titlurile. I le anulam! S-a drogat, la revedere! Toate tilurile înapoi! Şi cu Şarapova, la fel. Titlurile înapoi!”, a spus Ilie Năstase în direct la PRO X.

În acest sens, Maria Şarapova a primit o pedeapsă de suspendare pentru 15 luni pentru că s-a dopat la turneul de la Australian Open în 2017. Ei i-au fost anulate doar punctele câştigate la acea întrecere. Pe de altă parte, Andre Agassi nu a suferit nicio consecinţă după ce a recunoscut în cartea sa că s-a drogat.