News

Ilie Năstase, din nou în atenția poliției, după ce a aruncat cu cafea pe cortul cu Traian Băsescu

25.04.2019 | 18:40
Ilie Nastase din nou in atentia politiei dupa ce a aruncat cu cafea pe cortul cu Traian Basescu
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase este din nou în atenția poliției, după ce a aruncat cafea pe cortul electoral cu Traian Băsescu. Gestul tenismentului i-a adus multe critici, dar și mulți susținători, însă și un mare scandal, acum acesta conturându-se la poliție.

Ilie Năstase este din nou în atenția poliției, după ce a aruncat cu cafea pe cortul cu Traian Băsescu

Recent, Năstase, întrebat dacă se teme că Băsescu îi va face plângere după acțiunea sa, a spus că fostul lider al României nu are ce să îi facă, precizând că s-a împiedicat și astfel s-a produs incidentul. „A plouat aseară toată noaptea, nu mai e murdar (afişul – n.r.). Ce îmi face (Traian Băsescu – n.r.)? Îmi dă puşcărie la Doftana? O să stau cuminte, nu mai beau cafea, beau whiskey, şi aşa nu am permis, aşa că..”, a spus Ilie Năstase.

ADVERTISEMENT

Acum, reprezentanții Biroului Electoral Central au decis, joi, să trimită către Poliția Română sesizarea depusă de Cristian Petrescu, cu privire la gestul tenismenului. „Urmare a adresei dumneavoastră, înregistrată la Biroul Electoral Central cu nr. 525/C/BEC/PE/2019/23.04.2019, vă comunicăm că aceasta a fost transmisă, spre competentă soluţionare, către Ministerul Afacerilor Interne – Inspectoratul General al Poliţiei Române”, precizează oficialii BEC, potrivit mediafax.ro. Mai exact, președintele PMP București, Petrescu, a depus, marți, la BEC, o sesizare în cazul lui Ilie Năstase.

Ilie Năstase, din nou în atenția poliției, după ce a aruncat cu cafea pe cortul cu Traian Băsescu
Recent, Năstare, întrebat dacă se teme că Băsescu îi va face plângere după acțiunea sa, a spus că fostul lider al României nu are ce să îi facă

S-a nimerit să fie Băsescu; putea să fie Cioloș, sau Ponta, sau Dragnea

Marți, 23 aprilie, Ilie Năstase a avut o altă reacție în scandalul cu pricina, pe care a postat-o pe contul său de Facebook. Sportivul a subliniat că în locul lui Băsescu, putea fi oricine. „De ce erau majoritatea închise? Mascau cumva publicitatea electorală în cele mai bune zone pentru panotajul publicitar? Dacă erau pentru strâns semnături, de ce nu s-au demontat după ce ați depus listele la BEC?

ADVERTISEMENT

De ce stau pe trotuare, ca oamenii să fie obligați să iasă în carosabil, că nu mai e loc pentru trafic pietonal? S-a nimerit să fie Băsescu; putea să fie Cioloș, sau Ponta, sau Dragnea, sau Tăriceanu, sau oricine…”, a scris Ilie Năstase.