Sporturi

Ilie Năstase spune că Simona Halep nu ar trebui să se mai gândească la un antrenor: “Nu are nevoie, e capabilă şi singură”

11.03.2019 | 15:00
Ilie Nastase spune ca Simona Halep nu ar trebui sa se mai gandeasca la un antrenor Nu are nevoie e capabila si singura
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase spune că Simona Halep nu ar trebui să se mai gândească la un antrenor. Ilie Năstase, primul lider mondial din ATP, a acordat un interviu în direct la Ora exactă în sport pe PRO X în care a vorbit despre lipsa necesităţii unui antrenor în cazul Simonei Halep, dar şi despre picanterii de pe vremea când juca el tenis şi se inspira din tribune.

Ilie Năstase declară că Simona Halep se poate descurca foarte bine şi fără un antrenor alături de ea

Simona Halep, a doua jucătoare a lumii, este în acest moment în circuitul feminin de tenis fără un antrenor, după ce a considerat că parteneriatul cu Thierry Van Cleemput nu ar putea funcţiona. Totuşi, ea a declarat de curând că îşi caută un antrenor pentru a-l avea alături de ea la turnee. Actualmente, Simona este la Indian Wells cu preparatorul fizic, fizioterapeutul şi partenerul de antrenament.

ADVERTISEMENT

“Îmi caut un antrenor, dar în acest moment nu e vorba de nimic concret. Nu am niciun nume pe listă. E o provocare, dar nu e uşor, trebuie să admit. Mă voi decide. Sunt sigură că după această perioadă, îmi voi îmbunătăţi anumite aspecte”, a afirmat Simona Halep la o conferinţă de presă susţinută la Indian Wells.

Ilie Năstase oferind un interviu

Ilie Năstase nu crede că Simona are nevoie de un antrenor la acest nivel

“Nu mai are ce să îi arate”, crede marele fost campion român. “Eu am mai spus, nu cred că Simona Halep are nevoie de antrenor. Că e acolo o echipă care analizează şi îi spune despre adversare, da, dar în tribune cred că poate să stea şi mama ei. Dacă a câştigat o dată Roland Garros şi a ajuns aici, nu ştiu pentru ce îi mai trebuie antrenorul. Chiar nu ştiu. Şi Ţiriac zice la fel. Ea e capabilă să joace singură, nu? Oricum joacă singură, odată ce intră pe teren nu mai poate primi sfaturi. Ce mai poate să îi spună antrenorul?”, a declarat Ilie Năstase pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase a vorbit şi despre ajutorul pe care-l primea el din tribune pe vremea când încă mai evolua. “E adevărat, poate conta o simplă privire din tribune. Eu aveam cele mai frumoase femei, ele mă inspirau. Mă uitam la ele. Erau prietene, prietena prietenului, mama prietenei, cine mai era pe acolo… E adevarat şi asta, ai la un moment dat nevoie de un antrenor, dar după aia, când ai câştigat, ce poate să îţi mai spună antrenorul?”, a mai spus Ilie Năstase la PRO X.