Life

Iluzia optică ce dă bătăi de cap multor români. Doar geniile găsesc unde se află inelul în mai puțin de 10 secunde

Iluzia optică ce dă bătăi de cap multor români. Mulți au încercat să dea răspunsul corect dar au dat greș. Doar geniile găsesc unde se află inelul!
21.10.2023 | 19:00
Iluzia optica ce da batai de cap multor romani Doar geniile gasesc unde se afla inelul in mai putin de 10 secunde
Iluzia optică ce dă bătăi de cap multor români. Unde e inelul? Foto RTv
ADVERTISEMENT

Iluzia optică ce dă bătăi de cap multor români. Doar geniile pot să găsească unde se află inelul din cutie. Trebuie să faci totul extrem de rapid!

Iluzia optică ce dă bătăi de cap multor români. Unde e inelul?

Această iluzie optică dă bătăi de cap multor persoane. Doar cei mai inteligenți dintre oameni pot să găsească unde se află inelul. Astfel, aceasta este întrebarea la care trebuie să găsești un răspuns!

ADVERTISEMENT

Mare atenție însă, pentru că trebuie să faci acest lucru în mai puțin de 10 secunde. Dacă acest timp a expirat atunci, din păcate, ai pierdut provocarea.

În imaginea alăturată putem vedea trei cutii specifice pentru bijuterii. În una din ele se află, de fapt, și un inel. Acesta este foarte bine ascuns și numai cele mai inteligente persoane pot să rezolve acest puzzle.

ADVERTISEMENT

Pentru fiecare dintre cutii există și un text alăturat care îți va face sarcina chiar și mai dificilă. Pe ele scrie așa:

Cutia nr. 1 Aici;
Cutia nr. 2 Nu aici;
Cutia nr. 3 Nu e în „1”.

Care este răspunsul corect. Să analizăm toate cutiile

Care este soluția din spatele acestui test de inteligență. Iluzia optică din imagine ne face să ne gândim intens la răspuns și unii chiar au reușit să îl dea pe cel corect.

ADVERTISEMENT

Să explicăm. Dacă inelul este în prima cutie, atunci afirmația care se potrivește cutiei numărul 2 este corectă.

Dacă analizăm ce scrie pe cutia cu numărul 2 atunci ajungem la concluzia că informațiile care sunt scrise pe cutiile numărul 1 și 2 nu sunt adevărate.

ADVERTISEMENT

Ceea ce înseamnă că prima afirmație corectă este cea care se potrivește ultimei cutii. Dacă analizăm și mesajul de pe ultima cutie, aflăm că afirmațiile celorlalte cutii sunt adevărate.

Dar aceasta nu se potrivește cu condiția impusă. Așadar, răspunsul corect este că inelul se află în cutia cu numărul 2! Dacă ai răspuns corect, atunci felicitări, ești un geniu!

ADVERTISEMENT