Stiri sportive

Imaginea lui Neymar pe 800 de kilograme de cocaină descoperite în Guatemala!

14.07.2018 | 20:16
Imaginea lui Neymar pe 800 de kilograme de cocaina descoperite in Guatemala

823 de kilograme de cocaină au fost descoperite de poliția din Guatemala. Drogurile se aflau la bordul unui mic submarin și erau ambalate în pachete care aveau imaginea fotbalistului brazilian Neymar. Traficanții n-au fost însă atenți chiar la toate detaliile – fotografia folosită era cu Neymar de pe vremea când evolua în tricoul grupării spaniole, FC Barcelona.

Între timp, Neymar a ajuns la PSG, formație alături de care a reușit să și câștige un titlu în Ligue 1. Lucrurile n-au mers însă prea bine pentru brazilian care a cam dat de înțeles că și-ar dori o nouă aventură. Pe fir se părea că au intrat cei de la Real Madrid care sunt disperați să-i găsească un înlocuitor lui Cristiano Ronaldo. Portughezul a plecat la Juventus și a lăsat un gol uriaș în ofensiva galacticilor. 

Neymar, pe pachete de droguri în Guatemala

Trei cetățeni columbieni au fost arestați după ce autoritățile din Guatemala au descoperit cantitatea uriașă de droguri. De altfel, cele peste 800 de kilograme au fost trimise la baza navală din San Jose, acolo unde mai mult ca sigur vor fi distruse în cel mai scurt timp posibil.

Între timp, Neymar este departe de a bate palma cu Real Madrid, dar nu pare nici atras de varianta de a mai juca pentru Paris Saint Germain. Mai mult de atât, Florentino Perez, președintele galacticilor a ieșit în fața presei și a negat interesul pentru brazilian

19 goluri a marcat Neymar pentru Paris Saint Germain

Tags: