Sporturi

FOTO de senzaţie cu Piţurcă din urmă cu 30 de ani!

FOTO DE SENZATIE! Uite cum arata Victor Piturca la cununia lui cu Maria, de acum mai bine de 30 de ani! Actualul selectioner a sarbatorit evenimentul cu un sprit epocal!...
19.10.2014 | 08:32
FOTO de senzatie cu Piturca din urma cu 30 de ani

FOTO DE SENZATIE! Uite cum arata Victor Piturca la cununia lui cu Maria, de acum mai bine de 30 de ani! Actualul selectioner a sarbatorit evenimentul cu un sprit epocal!

Casatorit de mai bine de trei decenii, selectionerul Victor Piturca a avut o cununie foarte frumoasa cu Maria la Targu Jiu, alaturi de prieteni, in general colegi de la Pandurii si de la FC Olt.

Asa arata Piti in urma cu mai bine de 30 de ani, la cununia sa cu Maria

Daca fostul mare atacant arata aproape neschimbat fata de ziua de azi, Maria Piturca afisa o coafura specifica vremurilor. Iar Piti agita in mana un pahar de vin, ipostaza in care celebrul antrenor a fost foarte rar surprins de-a lungul carierei!

Victor Piturca, alaturi de sotia sa

Cu Maria, Piturca, antrenorul nationalei pana de curand, are doi copii mari: o fata si un baiat. Este insa de notorietate legatura amoroasa, care a durat multi ani, a antrenorului cu Vica Blochina, o fosta balerina. Din relatia cu aceasta, Piti are un baiat, Edan, de 7 ani. Si totusi, casnicia lui cu Carmen a rezistat, fostul fotbalist fiind si astazi casatorit cu ea.

Vica Blochina a fost, ani de zile, amanta lui Piturca

Sursa: wowbiz.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!