Fotbal intern

Imagini dezolante de la Arena Națională. Câți spectatori au venit la FCSB – Voluntari

27.10.2018 | 21:43
Imagini dezolante de la Arena Nationala Cati spectatori au venit la FCSB  Voluntari
Imagini dezolante de la Arena Națională. Câți spectatori au venit la FCSB - Voluntari

FCSB o înfruntă pe Voluntari, în etapa a 13-a din Liga 1 Betano, ultima a turului de campionat din sezonul regulat. Revenirea roș-albaștrilor pe Arena Națională după o lună în care aceștia au jucat în exil, chiar la Voluntari, nu a fost așteptată cu nerăbdare de fani.

Înfrângerile cu Chiajna și cu U Craiova, dar și nivelul scăzut al adversarei, i-au făcut pe suporteri să se îndepărteze de echipă

Câți spectatori au venit la FCSB – Voluntari

Astfel, numai 2.000 de spectatori au venit la partida dintre FCSB și Voluntari, astfel că Nicolae Dică a putut să le ofere indicații jucătorilor săi fără a fi nevoit să ridice tonul prea mult. Se putea și mai rău însă pentru roș-albaștri, care la precedenta lor partidă considerată pe teren propriu au fost susținuți de numai 800 de spectatori.

FCSB încheie astfel turul de campionat cu cifre dezastruoase în privința prezenței la stadion a suporterilor. Cu excepția derby-ului cu Dinamo, la care au asistat aproximativ 28 de mii de spectatori, în niciun joc disputat de FCSB acasă media n-a sărit de 4.000.

PARTIDĂ (SPECTATORI)
FCSB – Chiajna (800)
FCSB – Dunărea Călărași (700)
FCSB – Botoșani (1.500)
FCSB – Sepsi (3.583)
FCSB – Poli Iași (3.784)
FCSB – Dinamo (27.835)

Pe 11 noiembrie, FCSB are derby-ul cu Dinamo, iar la meci sunt așteptați din nou mulți spectatori, mai ales că dinamoviștii au prins din nou încredere odată cu venirea lui Mircea Rednic.