Fotbal international

Imagini din camera unde ar fi avut loc “violul lui Ronaldo”. Galerie foto

05.10.2018 | 13:12
Imagini din camera unde ar fi avut loc violul lui Ronaldo Galerie foto

Au fost făcute publice imagini din interiorul apartamentului de lux închiriat de Cristiano Ronaldo în Las Vegas, în anul 2009. Este apartamentul 57306, locul în care Kathryn Mayorga susține că a fost violată de starul lui Juventus Torino. O singură noapte în locația aflată la etajul 57 al resortului Palms costă 879 de euro. VEZI IMAGINI SUS ÎN GALERIA FOTO

Fotografiile din interiorul apartamentului au fost publicate pe site-ul cu oferte de vacanțe AirBnb. Acesta este dotat cu o cadă încălzită cu ajutorul infraroșiilor, în care Kathryn Mayorga susține că Ronaldo a invitat-o după ce mai întâi au dansat îmbrățișați în club.

Baia din apartamentul 57306
Baia din apartamentul 57306

Apartamentul a fost închiriat de Cristiano Ronaldo cu câteva zile după transferul de la Manchester United la Real Madrid. Are camere foarte spațioase, cu geamuri din podea până în tavan, pentru ca cei care îl închiriază să poată vedea orașul în toată splendoarea lui.

Cristiano Ronaldo este acuzat că a violat-o pe Kathryn Mayorga într-o cameră a hotelului Palms

Locația de lux mai este dotată și cu o baie spațioasă, iar în camera principală se află o masă imensă. Mâncarea poate fi preparată de către cei care închiriază apartamentul chiar la fața locului, în bucătăria echipată cu toate cele necesare.

Locația are bucătărie echipată cu toate cele necesare
Locația are bucătărie echipată cu toate cele necesare

Cristiano Ronaldo neagă vehement acuzațiile formulate de femeia din Statele unite ale Americii și susține că aceasta încearcă să profite de faptul că el este un fotbalist celebru. Avocații Kathrynei susțin însă că au probe care vor dovedi vinovăția portughezului și sunt pe urmele unei alte femei care l-a acuzat pe Ronaldo de viol în 2005. Anchetatorii au stabilit la acea vreme că femeia nu a avut suficiente dovezi pentru a-l incrimina. O a treia femeie a susținut că și ea a fost agresată sexual de jucătorul lui Juventus, însă și-a retras acuzațiile ulterior.