Fotbal international

Galerie FOTO. FCSB-Sporting, în imagini: 50.000 de fani, milioane de vise. SPULBERATE!

UPDATE. Peste 50.000 de oameni au fost pe Arena Naţională pentru a vedea meciul dintre FCSB şi Sporting Lisabona. Cele mai tari imagini de pe cel mai mare stadion al ţării de miercuri seară pot...

UPDATE. Peste 50.000 de oameni au fost pe Arena Naţională pentru a vedea meciul dintre FCSB şi Sporting Lisabona. Cele mai tari imagini de pe cel mai mare stadion al ţării de miercuri seară pot fi văzute în galeria foto.

 Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Scroll pe aplicaţie pentru a vedea toate meciurile de azi.

UPDATE. S-au vândut şi ultimele 500 de bilete disponibile la Arena Naţională pentru meciul cu Sporting! O coadă uriaşă s-a format la casele de bilete, tichetele epuizându-se imediat! Astfel, meciul FCSB-Sporting este SOLD OUT! 

UPDATE. În acest moment mai sunt aproximativ 500 de bilete disponibile pentru partida de pe Arena Naţională. Este vorba de retururile de la comenzile on-line. Majoritatea sunt la inelul al III-lea al Arenei. Cele mai multe dintre ele sunt la extremităţile tribunelor, iar alte câteva sunt în peluze.  Casa de bilete va fi cea de pe Bd. Basarabiei şi va fi deschisă de la ora 18.00!

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Scroll pe aplicaţie pentru a vedea toate meciurile de azi

UPDATE. Steaua a vândut astăzi toate biletele pentru meciul cu Sporting Lisabona, din playoff-ul Champions League, care va avea loc miercuri, 23 august, de la ora 21:45. Oficialii formaţiei “roş-albastre” au anunţat că nu mai sunt disponibile tichete pentru ” finala” de pe Arena Naţională.

UPDATE. Câteva sute de suporteri aşteaptă la Arena Naţională deschiderea caselor pentru a intra în posesia ultimelor bilete la meciul de mâine seară cu Sporting Lisabona.

Imagini FCSB – Sporting UPDATE / Veşti bune pentru suporterii celor de la Steaua, care vor să vadă de pe Arena Naţională returul cu Sporting Lisabona. Oficialii celor de la FCSB  au anunţat că vor pune în vânzare biletele care au fost returnate de persoanele care le achiziţionaseră online.

“FC Steaua Bucureşti anunţă că marţi, 22 august, va deschide casele de bilete de pe Bulevardul Basarabia, începând cu ora 12:00.

Clubul nostru va pune în vânzare biletele returnate de la comenzile online pentru partida cu Sporting Clube de Portugal, disponibile în mai multe zone ale stadionului.

Vă mulţumim pentru înţelegere”, se arată pe site-ul “roş-albaştrilor”.

UPDATE / Mii de bucureşteni s-au înghesuit duminică pentru a cumpăra bilete la meciul FCSB-Sporting Lisabona din play-off-ul Ligii Campionilor. Oficialii vicecampioanei României estimează că au mai rămas doar 7.000 de bilete pentru returul de pe Arena Naţională. Fanii echipei antrenate de Nicolae Dică mai pot achiziţiona tichete luni şi marţi, casele de bilete din Bulevardul Basarabia se vor deschide în ambele zile de la ora 11:00. Organizatorii meciului de miercuri, de la ora 21:45, sunt încrezători că partida va fi sold-out.

–––––––––––

Cu gândul de a prinde un bilet la meciul anului, FCSB – Sporting Lisabona, de pe 23 august (ora 21:45), mii de bucureşteni s-au trezit cu noaptea în cap, în zi de duminică, şi s-au aşezat la rând la cozile de bilete de la Arena Naţională. Nici nu se făcuse ora 9:00 şi deja erau “la posturi” sute de suporteri ai FCSB de toate vârstele şi sexele, care se pregăteau de o lungă aşteptare în picioare şi în căldură. Se ştia deja faptul că biletele vor fi puse în vânzare la ora 11:00.

De la meciul cu Juventus Bucureşti, la cel cu Sporting, şi de la bişniţari, la politică, subiectele românilor au fost cele tradiţionale, iar timpul a trecut mai uşor. Problemele au început când, din nou în mod tradiţional la români, nu s-au deschis toate cele cinci case şi astfel aglomeraţia a crescut. Fanii au dat vina pe organizatori, s-au auzit şi cuvinte mai de… peluză, însă vânzarea a mers înainte, aşa cum începuse….

Bişniţarii, peste drum

Aerul devine din ce în ce mai puţin respirabil, pentru că o nouă zi caniculară se instalează încă de la ore ale dimineţii, nervii cresc, iar primii care capotează sunt bătrânii, cei care au văzut multe pe stadioane şi în afara lor până acum. E cald, dar gândul că îţi poţi vedea favoriţii cum se califică din nou în grupele Ligii Campionilor te animă să mergi mai departe. În plan moral, e bină măcar că nu mai vezi pe lângă tine pe veşnicii bişniţari, pentru că jandarmii veghează asupra a ce se întâmplă la coadă, de la case şi până la capătul acesteia, adică peste 100 de metri.

Ba nu, peste drum de case, “şmecherii” încă mai vând nestingheriţi bilete celor care nu au chef să stea la rând. Pentru moment, au puţini muşterii, dar odată ce se vor termina biletele, lucrurile se vor schimba cu siguranţă. Te gândeşti, în acel moment, că online era mai sigur şi fără dureri de cap, dar parcă e şi ceva nostolagie în aceste cozi. Şi socializare. Totul e să le arăţi elevilor lui Dică faptul că vor fi susţinuţi cum trebuie la meciul anului. De acum, să vină Sporting; ce mai contează două ore pierdute, canicula şi rânjetul superior al bişniţarilor…

*****************************************************************************************************

UPDATE. Bişniţarii au intrat deja în acţiune! Având în vedere cererea imensă de bilete pentru meciul FCSB-Sporting, aceştia se pregătesc de un profit exorbitant. Astfel, pe site-uri de vânzări, un tichet la meci a ajuns să coste de 6 ori mai mult decât la case!

Capture 1

UPDATE. Mihai Stoica nu a întârziat să-şi manifeste pe facebook bucuria faţă de vânzarea masivă de bilete pentru meciul dintre FCSB şi Sporting. Directorul sportiv al roş-albaştrilor le-a răspuns pe această cale contestatarilor care afirmă că FCSB şi Steaua nu au nicio legătură.

Capture

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

UPDATE. Imagini FCSB – Sporting Duminică, începând cu ora 11:00, fanii FCSB pot cumpăra ultimele tichete de la casele Arenei Naţionale, pentru returul cu Sporting, de pe 23 august, de la 21:45. La ora 09:00, cu două ore înainte de deshiderea caselor de bilete, fanii stelişti au venit în număr foarte mare la Arena Naţională. şi sunt cozi de peste 200 de persoane.

Astăzi de la 11:00 la 15:00 şi mâine de la 11:00 la 19:00, casele de bilete de pe Bulevardul Basarabiei sunt deschise pentru cei care nu şi-au cumpărat bilete online. Există tichete doar la inelul al III-lea al Arenei Naţionale, preţul unui bilet variază între 30 şi 40 de lei, după locul ocupat în stadion, peluză sau tribună. Oficialii vicecampioanei au declarat că în funcţie de ritmul vânzării biletelor, programul va fi prelungit şi pentru zilele de marţi şi miercuri! Mai mult, bilete din alte categorii, inelele 1 şi 2, vor mai fi disponibile doar în condiţiile în care vor exista retururi de la vânzarea online a acestora!

“De o săptămână se lucrează la foc continuu pentru ca toţi fanii echipei noastre să primească biletele în timp util! Duminică dimineaţă se vor scoate la vânzare ultimele 11.000 de tichete pentru meciul cu Sporting! Este un interes major pentru acest joc şi ne dorim să jucăm cu casa închisă! Vor fi deschise mai multe case ca totul să meargă rapid”, au declarat oficialii vicecampioanei.

Şi pe online cererea e masivă. Este pentru prima oară în cei 6 ani de Arena Naţională când online se vând peste 35.000 de bilete.

************************************************************************************************

UPDATE. Imagini FCSB – Sporting FCSB a anunţat programul caselor de unde se pot achiziţiona tichetele pentru meciul cu Sporting. Astfel, acestea vor fi deschise de duminică, 20 august, însă doar cele de pe Bulevardul Basarabia. Suporterii vor putea să cumpere doar bilete la inelul 3, la peluze şi tribunele 1 şi 2. Pentru peluze, preţul este de 30 de lei, iar pentru tribune un bilet costă 40 de lei. Orarul caselor: duminică, de la 11.00 la 15.00, luni, de la 11.00 la 19.00. Ceva mai mult de 10.000 de bilete vor fi puse în vânzare, restul fiind epuizate prin vânzare online. 

UPDATEBILETE FCSB – SPORTING. Cu 6 zile înaintea returului de la Bucureşti cu Sporting Lisabona, FCSB a anunţat că toate cele 38.000 de bilete puse la vânzare online au fost epuizate! Mai sunt tichete în toate zonele stadionului, iar acestea vor fi la casele Arenei Naţionale începând din week-end, programul caselor urmând să fie anunţat în cel mai scurt timp. Se aşteaptă peste 50.000 de fani la returul de miercuri.

UPDATE. BILETE FCSB – SPORTING. Rezultatul de egalitate obţinut de FCSB la Lisabona i-a făcut pe suporterii formaţiei antrenate de Nicolae Dică să cumpere în miez de noapte bilete pentru meciul retur de pe Arena Naţională. 30.000 de tichete s-au vândut până marţi, înainte de startul partidei de pe “Jose Alvalade”. Gigi Becali, patronul FCSB, a anunţat că imediat după meciul de la Lisabona că s-au mai vândut 7.000 de bilete.

“Până ieri s-au vândut 30.000 de bilete. Aseară, după meci, în 30 de minute s-au vândut 7.000 de bilete. O să se vândă toate până la urmă. O să avem peste 50.000 de spectatori”, a declarat Gigi Becali.

Din informaţiile FANATIK.RO ar mai fi disponibile aproape 15.000 de tichete. Cele care mai rămân după vânzarea pe net vor fi scoase la case, cu trei zile înaintea meciului retur.

UPDATE. BILETE FCSB – SPORTING. Chiar dacă mai sunt 12 zile până la manşa retur cu Sporting Lisabona, fanii FCSB se înghesuie să cumpere bilete la meciul de pe Arena Naţională. Oficialii vicecampioanei României suţin că până în prezent s-au vândut 23.000 de bilete. Astfel că sunt şanse mari ca manşa retur din play-off-ul Ligii Campionilor să se joace cu tribunele pline, la fel cum s-a întâmplat şi anul trecut. Meciul FCSB-Manchester City s-a jucat în vara lui 2016 în faţa a 45.237 de spectatori.

BILETE FCSB – SPORTING. Oficialii formaţiei pregătite de Nicolae Dică au scos la vânzare biletele pentru meciul retur dintre FCSB şi Sporting Lisabona luni seară, iar în 24 de ore s-au vândut deja 17.000. “Este isterie! Sunt sute de comenzi în acelaşi timp. Am început deja tipărirea biletelor şi ele vor pleca imediat, prin curier, către cei care le-au cumpărat pe site. În prima oră de la scoaterea acestora pe site se vânduseră aproximativ 5.000 de tichete. Marţi, la ora 17:00, erau 15.000 vândute, iar la ora 20:00 ajunseserăm la cifra de 17.000”, au spus oficialii serviciului de ticketing ai FCSB, conform gsp.

UPDATE. BILETE FCSB – SPORTING. Dacă în turul “play-off”-ului Ligii Campionilor, la Lisabona, steliştii vor juca în mod sigur în faţa unui stadion plin, sunt mari şanse ca şi returul de pe Naţional Arena să beneficieze de o asistenţă record.

Pentru meciul de pe 23 august, oficialii “roş-albaştri” au pus deja în vânzare, luni, biletele, iar în prima zi pe internet au fost achiziţionate deja 10.000 de tichete! În aceste condiţii, patronul Gigi Becali speră ca la returul cu Sporting să asiste nu mai puţin de 50.000 de suporteri.

*******************************************************************************************************

FC Steaua Bucureşti anunţă, prin intermediul site-ului oficial, că luni seara va pune în vânzare online biletele pentru partida cu Sporting Clube de Portugal, contând pentru returul play-off-ului UEFA Champions League, din data de 23 august. Partida tur dintre cele două formaţii se va disputa pe data de 15 august, la Lisabona, pe stadionul alb-verzilor.

Preţurile biletelor nu sunt mari pentru această partidă, cel mai ieftin dintre el costând 30 de lei, la inelul 3 al peluzelor, în timp ce pentru un tichet la Tribuna Vip 1, adică tribuna 0, urmând să fie scoşi din buzunar 300 de lei. Oficialii celor de la FCSB aşteaptă ca stadionul să fie plin şi au deschis din start vânzarea de bilete pentru toate cele trei inele ale Arenei Naţionale.

Bilete FCSB – Sporting. Preţurile pentru meciul de pe Arenă

PELUZE – INELUL 3 – 30 LEI
PELUZE – INELUL 1 SI 2 – 35 LEI
TRIBUNA I SI II – INELUL 3 – 40 LEI
TRIBUNA I SI II – INELUL 2 – 60 LEI
TRIBUNA II – INELUL 1 PERIFERIC – 60 LEI
TRIBUNA II – INELUL 1 CENTRAL – 100 LEI
VIP 3 – 250 LEI
VIP 2 – 275 LEI
VIP 1 – 300 LEI