News

INCENDIAR! Imagini HOT cu iubita lui Maxim la piscină!

Fotbalistii Mihai Radut si Alexandru Maxim au fost surprinsi de paparazzii cand si-au scos jumatatile sa se “prajeasca” la piscina....
03.08.2014 | 13:16

Fotbalistii Mihai Radut si Alexandru Maxim au fost surprinsi de paparazzii cand si-au scos jumatatile sa se “prajeasca” la piscina.

1

Cei doi fotbalisti, ambii in varsta de 24 de ani, au fost surprinsi la o piscina in timp ce stateau cu picioarele in apa si se bucurau de privelistea oferita de iubitele lor. Mihai Radut si Alexandru Maxim sunt prieteni buni, iar in trecut au fost coechipieri la Pandurii Targu Jiu. Daca primul inca evolueaza in tara, Maxim joaca pentru o echipa din Germania, VfB Stuttgart.

2

Fetele au incins atmosfera

Cei doi sportivi au venit la piscina insotiti de jumatatile lor, Alina Crisan (29 ani), cantareata, fosta membra A.S.I.A., si Cristina Roventa (28 ani), de profesie fotomodel, fosta iubita, pentru scurt timp, a lui Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali.

Daca e sa analizam matematic cuplurile, observam cu usurinta ca cei doi au ales iubite ceva mai in varsta si mai experimentate decat ei. Mai exact, diferenta dintre Maxim si Cristina este de patru ani, iar intre Radut si Alina sunt cinci ani.

3

Chiar daca ultimul cuplu nu are in spate decat cateva luni vechime, lucrurile se pare ca merg destul de bine intre ei, iar Alina si-a cunoscut deja viitorii socri. La cei 24 de ani, Mihai Radut este un cuceritor desavarsit – prin asternuturile sale au trecut vedete precum Anda Adam sau Gina Pistol.

Cristina Roventa i-a dat pe germani peste cap

Cat despre Maxim, el este un fotbalist foarte talentat, pe care insa bruneta Cristina Roventa l-a cam stors de energie in ultima vreme. Jurnalistii din presa sportiva au dat vina, la un moment dat, pe tanara, pentru perfomantele slabe ale fotbalistului.

4

Tabloidul german Bild a avut numai cuvinte de lauda la adresa iubitei lui Maxim. Ziaristii germani au spus ca fotbalistul este absolut “glücklich” (absolut norocos) cu o asemenea femeie, ei au scris chiar ca este una dintre cele mai frumoase iubite de fotbalisti.

Daca Alina Crisan castiga bani frumosi din muzica, nu se poate spune acelasi lucru si despre jumatatea lui Maxim.

sursa: revistaciao.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!