Pariuri sportive

Imagini INCREDIBILE! Blat ORDINAR în Europa League!

Meciurile din primele tururi preliminare ale Europa League au fost tot timpul ţinute sub lupa celor care investighează aranjamentele care se fac în fotbal pentru pariuri. Ieri, în Muntenegru,...
04.07.2014 | 11:49
Imagini INCREDIBILE Blat ORDINAR in Europa League

Meciurile din primele tururi preliminare ale Europa League au fost tot timpul ţinute sub lupa celor care investighează aranjamentele care se fac în fotbal pentru pariuri. Ieri, în Muntenegru, s-a jucat manşa tur a duelului dintre Celik Niksic şi slovenii de la Luka Koper. Favoriţi, oaspeţii s-au impus cu 5-0, lejer, profitînd şi de o eliminare pe care oaspeţii au suferit-o în minutul 74, cînd scorul era de-abia 0-3.

Fără interes la nivel internaţional, partida s-a desfăşurat totuşi în nişte condiţii suspecte, iar o fază apărută pe internet confirmă bănuielile în privinţa partidei, care a fost suspectată că ar fi “blat”. Înaintea jocului, cotele au scăzut alarmant pentru o victorie la multe goluri diferenţă a oaspeţilor, dar şi pentru scor corect 0-5. Astfel, dacă înaintea partidei succesul celor de la Koper cu scorul care s-a şi terminat era cotat cu minimum 100.00, pînă la startul jocului cota varia între 30.00 şi 60.00. În plus, inclusiv cota pentru un succes la peste 4 goluri al oaspeţilor scăzuse chiar la 15.00.

O fază apărută pe internet (vezi video mai jos), nu se ştie încă de  la ce gol, exemplifică exact ce s-a întîmplat pe teren. După ce apărarea gazdelor îi invită pe oaspeţi să atace şi să ajungă în faţa porţii, iar apărătorul buturilor muntenegrene, Vladan Giljen, vrea să se asigure că va fi gol şi efectiv sare peste minge atunci cînd un atacant advers şutează spre poartă.

Loading the player…

P: Pariaza la Cupa din 2014 cu Unibet! Bonus de 150 RON la inregistrare!