ADVERTISEMENT
News

Imagini noi și controversate cu Kim Jong-un. Care este starea de sănătate a liderului din Coreea de Nord

Autor: Robert Cristea | 26.08.2020 | 13:34
Imagini noi și controversate cu Kim Jong-un. Care este starea de sănătate a liderului din Coreea de Nord
Imagini noi și controversate cu Kim Jong-un. Care este starea de sănătate a liderului din Coreea de Nord. Sursa Foto: Hepta.ro

Kim Jong-un a apărut recent în imagini prezentate de Agenția oficială din Coreea de Nord. Liderul Coreei de Nord este prezentat în fotografii la o reuniune unde s-a discutat despre COVID-19 și despre pericolul prezentat de un taifun.

ADVERTISEMENT

În ultimele zile au circulat din nou zvonuri conform cărora liderul de la Phenian ar fi în comă. Multe din speculații se bazează pe faptul că a fost distribuită surorii sale o parte din puterea pe care o deține. Un diplomat correan a afirmat că acest lucru nu s-ar întâmpla decât dacă Kim Jong-un ar fi grav bolnav.

Chang Song-min, fost consilier pentru președintele sud-coreean Kim Dae-jung, crede că dictatorul din Coreea de Nord ar fi în comă, relatează The Korea Herald.

ADVERTISEMENT

Imagini noi cu Kim Jong-un

Kim Jung-un. Sursa Foto: Hepta.ro

Sunt deja luni bune de când nimeni nu știe exact ce se întâmplă cu președintele nord-coreean. La un moment dat au circulat vești că acesta ar fi în pericol din cauza unor probleme medicale. Recent el a fost prezent la un post de televiziune, însa autenticitatea imaginilor este pusă la îndoială.

În noile fotografii. Kim Jong-un este arătat cum conduce o reuniune a celei mai înalte comisii a Partidului Muncitorilor, partidul aflat la putere.

ADVERTISEMENT

Conform agenţiei oficiale KCNAL, la congres s-a discutat despre pandemia provocată de coronavirus. De asemenea s-a vorbit și despre a amenințarea taifunului Bavi, care va pune în pericol populația și agricultura.

Primele semne îngrijorătoare despre starea de sănătate a lui Kim datează din primavară. El nu a fost văzut în timpul manifestărilor din aprilie pentru aniversarea naşterii bunicului său, Kim Ir-sen. Acesta este cel mai important eveniment din calendarul politic din Coreea de Nord.

ADVERTISEMENT

Informațiile care provin din această țară ar trebui filtrate cu multă atenție. Starea președintelui rămâne enigmatică, iar raportarea numărului de cazuri de COVID-19 este cu siguranță una plină de semne de întrebare.

Vă reamintim că nord-coreeni nu au confirmat până acum niciun caz de contaminare pe teritoriul țării.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!