News

Imagini noi și controversate cu Kim Jong-un. Care este starea de sănătate a liderului din Coreea de Nord

26.08.2020 | 13:34
Imagini noi si controversate cu Kim Jongun Care este starea de sanatate a liderului din Coreea de Nord
ADVERTISEMENT

Kim Jong-un a apărut recent în imagini prezentate de Agenția oficială din Coreea de Nord. Liderul Coreei de Nord este prezentat în fotografii la o reuniune unde s-a discutat despre COVID-19 și despre pericolul prezentat de un taifun.

În ultimele zile au circulat din nou zvonuri conform cărora liderul de la Phenian ar fi în comă. Multe din speculații se bazează pe faptul că a fost distribuită surorii sale o parte din puterea pe care o deține. Un diplomat correan a afirmat că acest lucru nu s-ar întâmpla decât dacă Kim Jong-un ar fi grav bolnav.

ADVERTISEMENT

Chang Song-min, fost consilier pentru președintele sud-coreean Kim Dae-jung, crede că dictatorul din Coreea de Nord ar fi în comă, relatează The Korea Herald.

Imagini noi cu Kim Jong-un

Kim Jung-un. Sursa Foto: Hepta.ro

Sunt deja luni bune de când nimeni nu știe exact ce se întâmplă cu președintele nord-coreean. La un moment dat au circulat vești că acesta ar fi în pericol din cauza unor probleme medicale. Recent el a fost prezent la un post de televiziune, însa autenticitatea imaginilor este pusă la îndoială.

ADVERTISEMENT

În noile fotografii. Kim Jong-un este arătat cum conduce o reuniune a celei mai înalte comisii a Partidului Muncitorilor, partidul aflat la putere.

Conform agenţiei oficiale KCNAL, la congres s-a discutat despre pandemia provocată de coronavirus. De asemenea s-a vorbit și despre a amenințarea taifunului Bavi, care va pune în pericol populația și agricultura.

ADVERTISEMENT

Primele semne îngrijorătoare despre starea de sănătate a lui Kim datează din primavară. El nu a fost văzut în timpul manifestărilor din aprilie pentru aniversarea naşterii bunicului său, Kim Ir-sen. Acesta este cel mai important eveniment din calendarul politic din Coreea de Nord.

Informațiile care provin din această țară ar trebui filtrate cu multă atenție. Starea președintelui rămâne enigmatică, iar raportarea numărului de cazuri de COVID-19 este cu siguranță una plină de semne de întrebare.

ADVERTISEMENT

Vă reamintim că nord-coreeni nu au confirmat până acum niciun caz de contaminare pe teritoriul țării.

 

ADVERTISEMENT