Fotbal intern

Impresarul lui Dan Petrescu a anunțat că antrenorul poate pleca de la CFR Cluj. “Există posibilitatea să își încheie contractul!” E dorit de Dinamo Moscova

06.10.2019 | 10:59
Impresarul lui Dan Petrescu a anuntat ca antrenorul poate pleca de la CFR Cluj Exista posibilitatea sa isi incheie contractul E dorit de Dinamo Moscova
ADVERTISEMENT

Nicolae Pîrnău, impresarul lui Dan Petrescu, a anunțat că antrenorul în vârstăă de 51 de ani poate pleca de la CFR Cluj, toate acestea după ce s-a aflat că “Bursucul” se află pe lista scurtă a oficialilor de la Dinamo Moscova. Dimitri Khokhlov (43 de ani) a fost demis din cauza rezultatelor slabe, iar rușii s-au orientat către Dan Petrescu.

Impresarul lui Dan Petrescu a anunțat că antrenorul poate pleca de la CFR Cluj

“Nu știu dacă Dan Petrescu este pe lista posibililor antrenor ai echipei Dinamo, deoarece nu am acea listă. Pot să spun sigur că Dan Petrescu a petrecut o perioadă bună în Rusia, la Dinamo Moscova în special, și i-ar plăcea să revină. În grupele Ligii Europa, a învins Lazio și a pierdut cu Celtic.

ADVERTISEMENT

Există posibilitatea ca el să își încheie contractul cu CFR Cluj. Dacă ar fi o ofertă de la Dinamo, nu cred că ar fi vreun antrenor să o refuze, deoarece condițiile și campionatul Rusiei sunt o perspectivă atractivă”, a spus Nicolae Pîrnău, conform sports.ru.

Dan Petrescu urmărind duelul dintre CFR Cluj și Slavia Praga din Champions League. Sursă foto: sportpictures.eu
Dan Petrescu urmărind duelul dintre CFR Cluj și Slavia Praga din Champions League. Sursă foto: sportpictures.eu

FANATIK a anunțat interesul cluburilor din Rusia pentru Dan Petrescu

FANATIK dezvăluia pe 2 octombrie că Dan Petrescu este curtat intens de mai multe formații din Rusia, dar că antrenorul campioanei României a amânat negocierile până în iarnă, pentru că își dorește să aibă rezultate bune cu CFR Cluj în grupele Europa League, acolo unde formația din Gruia se duelează cu Lazio, Rennes și Celtic Glasgow.

ADVERTISEMENT

Nu ar fi de mirare ca Dan Petrescu să se despartă de CFR Cluj în perioada de mercato din iarnă, toate acestea deoarece antrenorul a plecat și iunie 2018 la Guizhou Hengfeng, imediat după ce a luat titlul cu formația din Gruia. Dan Petrescu a mai antrenat în Rusia echipe precum Kuban Krasnodar și Dinamo Moscova.

  • Viitorul – CFR Cluj, ora 20.30, în etapa 12 din Casa Pariurilor Liga 1, sezonul 2019 – 2020, LIVE VIDEO pe FANATIK.
Tags: