Fanatik Show

DRAMA lui Gigi: suferinţa mamei sale! “E grav bolnavă!”

Gigi Becali a şocat pe toată lumea fiind total schimbat, după 4 luni de cînd se află în detenţie, cînd a apărut miercuri, în faţa magistraţilor vizibil afectat şi mult îmbătrînit. ...
10.10.2013 | 14:58

Gigi Becali a şocat pe toată lumea fiind total schimbat, după 4 luni de cînd se află în detenţie, cînd a apărut miercuri, în faţa magistraţilor vizibil afectat şi mult îmbătrînit.

El le-a cerut miercuri judecătorilor să fie lăsat să-şi vadă familia, asta este tot ce doreşte, nimic altceva. “Nici măcar Steaua nu mă mai interesează!, a spus Becali în faţa magistraţilor.

ADVERTISEMENT

Puţini ştiu însă care e adevărul în cazul dramei prin care trece Becali în detenţie. FANATIK a aflat că Gigi se frămîntă puternic din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă mama sa, Alexandra.

“Becali este afectat din cauza mamei. Este grav bolnavă, iar starea sa s-a înrăutăţit în ultima perioadă din cauza supărării cauzată de starea în care se află fiul ei. Suportă cu greu să vadă ce se întîmplă cu Gigi. El vrea să-şi vadă mama, de-asta a cerut în instanţă măcar o zi liberă. El a aflat, în cele din urmă că mama lui e foarte slăbită şi are probleme grave de sănătate, după ce familia a reuşit, săptămîni în şir, să-i ascundă acest lucru”, au dezvăluit apropiaţi ai lui Becali pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Nu a rezistat decît cinci minute la proces

Mama lui Gigi Becali a fost prezentă doar la un singur termen din procesul lui Gigi Becali, în urmă cu o lună, la Curtea de Apel. Aceasta nu a rezistat decît cinci minute în sala de judecată. S-a aşezat în sală, a schimbat două priviri cu fiul său după care, înlăcrimată, s-a ridicat şi a plecat. Becali a fost, la rîndul său, marcat de revederea cu mama lui Alexandra, iar la final patronul Stelei a plîns, pentru prima dată, de cînd se află în detenţie, în faţa camerelor de filmat.

A vrut să meargă la Băsescu în audienţă!

Drama de a-şi vedea fiul după gratii a făcut-o pe mama lui Gigi Becali chiar şă încerce să-l scoată pe Gigi de la Jilava. În urmă cu o lună, Alexandra Becali a depus o cerere de graţiere la preşedintele Traian Băsescu. Mai mult decît atît, doamna Becali le-a transmis avocaţilor că doreşte să meargă inclusiv în audienţă la preşedintele ţării, Traian Băsescu, pentru a-i cere clemenţă! Solicitarea nu a fost judecată, asta pentru că mama patronului Stelei a înregistrat la Cotroceni o cerere de graţiere din care lipsesc mai multe acte: cazierul şi hotărîrea de condamnare.

ADVERTISEMENT

Nu are voie să-l vadă la închisoare!

“Am încredere în Dumnezeu. Nu pot să vorbesc cu fiul meu, cum nici el nu poate să vorbească cu mine, cît e închis. Îmi trimite mesaje prin nora mea, să stau liniştită. Dacă ar fi să-i trimit un mesaj, i-aş spune să fie sănătos şi să-i dea Dumnezeu curaj. Nu pot să merg la închisoare, pentru că nu am voie să-l văd în închisoare”, declara, deunăzi, Alexandra Becali. De ce? Pentru că obiceiurile machidonilor, respectate cu sfinţenie de familia lui Gigi Becali interzic femeilor să îşi vadă rudele de sex masculin în închisoare!

Ţine post negru la 83 de ani!

“Asta o macină cel mai tare pe mama lui Gigi, că nu poate să-şi vadă fiul. Acesta a fost şi motivul pentru care a venit la proces, ca să îl vadă, fie şi pentru 5 minute”, ne-a dezvăluit aceeaşi sursă. Toate aceste supărări i-au înrăutăţit mamei lui Gigi starea fizică, şi-aşa precară la cei 83 de ani ai săi. Femeia petrece mult timp în rugăciune: “Ţine post negru, perioadă în care nu mănîncă absolut nimic! În acest fel, starea sănătăţii sale are foarte mult de suferit!”

ADVERTISEMENT

“Gigi e dărîmat psihic…”

Şi Paula Iacob, avocatul omului de afaceri, a dezvăluit miercuri, la FANATIK SHOW, că Becali traversează momente grele în detenţie. “Dorinţa lui ca oamenii să nu-l vadă că are momente de slăbiciune este mai mare decît a unui om obişnuit. Se încearcă să i se ia totul, începînd de la suflet, curaj, credinţă şi sfîrşind cu echipa. E dărîmat psihic din cauza a ce se întîmplă cu el”, a dezvăluit şi avocata lui Gigi Becali.

mama lui gigi

Gigi Becali si mama sa

ADVERTISEMENT