News

Încă un pădurar bătut de hoții de lemne: „M-a lovit cu pumnul, apoi cu ceva metalic”

10.02.2021 | 13:25
Inca un padurar batut de hotii de lemne Ma lovit cu pumnul apoi cu ceva metalic
ADVERTISEMENT

Un pădurar angajat al Ocolului Silvic Argeș a fost bătut cu biciul și pumnii de hoții de lemne, după ce i-a surprins în timp ce furau lemne.

Pădurarul are mai multe răni la cap și la mâini, dar a reușit să-l imobilizeze pe un bătăuș și să dea alarma.

ADVERTISEMENT

Potrivit Gândul, scenele violente au avut loc în pădurea din comuna Cicănești, județul Argeș.

Un pădurar din Argeș a fost bătut de hoții de lemne

Pădurarul de 46 de ani patrula în zonă și a văzut o căruță cu un trunchi de fag, astfel că a stârnit mânia hoților.

A sărit efectiv la mine, eu fiind în acel moment în apel cu șeful de post. Prima dată m-a lovit cu pumnul, mi-a sărit telefonul de la ureche și apoi a avut o coadă de bici, ceva metalic și mi-a aplicat mai multe lovituri la gât și la mână, că m-am apărat”, a povestit bărbatul.

ADVERTISEMENT

Pădurarul a fost transferat la un spital pentru îngrijiri medicale și i s-a eliberat ulterior un certificat medico-legal. Bărbatul a reușit să ceară la timp ajutor, iar polițiștii au ajuns la fața locului unde l-au încătușat pe hoț, un individ agresiv de 33 de ani. Magistrații au decis ca agresorul să fie arestat pentru 30 de zile.

Un alt pădurar din Botoșani a fost lovit în cap cu un lemn după ce a prins doi tineri care furau lemne dintr-o pădure din județ. Anchetatorii au stabilit că în 17 decembrie tinerii de 24 și 25 de ani au fost surprinși în pădurea din Balta Arsă de către pădurar, un bărbat de 61 de ani.

ADVERTISEMENT

Aceștia au reacționat violent, fiind nemulțumiți că au fost prinși în timp ce scoteau mai mulți arbori din rădăcină, cu intenția de a-i fura.