Fotbal intern

Scandal făcut de jandarmi: „Mergi acasă, tataie, lasă meciul.” Reacția autorităților. Video

25.04.2018 | 15:37
Scandal facut de jandarmi Mergi acasa tataie lasa meciul Reactia autoritatilor Video
Scandal produs de un jandarm, la pauză dintre AFC Rapid și CSA Steaua

Jandarmii prezenți la partida de Liga 4 dintre AFC Rapid și CSA Steaua au oferit un nou moment jenant, când nu i-au permis unui suporter în vârstă să intre pe stadion și să asiste la partidă, chiar dacă își cumpărase bilet.

UPDATE, ora 15:30 Jandarmeria a oferit prima reacție după scandalul prezentat pe pagina suporterilor Stelei. Oamenii legii se apără și susțin că filmarea e scoasă din context: 

“În legătură cu fragmentul video în care este prezentat dialogul dintre un jandarm și o persoană care voia să participe la un eveniment sportiv facem următoarele precizări:

În vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a decurs discuția respectivă, Directorul General al Jandarmeriei București a solicitat jandarmilor implicați rapoarte detaliate din care a rezultat faptul că persoana respectivă s-a prezentat la intrare cu un bilet folosit, pe baza căruia nu se putea face accesul în stadion. Fragmentul video nu prezintă întregul context în care are loc acel dialog ci doar o parte de aceea, după stabilirea tuturor detaliilor privind respectiva conversație, dacă vor fi identificate aspecte care fac obiectul unor sancțiuni, vor fi dispuse și măsuri in consecință”, se arată în comunicatul Jandarmeriei, citat de gsp.ro.


Momentul s-a petrecut când fanul ieșise în pauza meciului din incinta bazei sportive și dorea să revină pe arenă. Atunci jandarmii i-au interzis accesul înapoi, iar unul dintre ei i-a vorbit bărbatului pe un ton zeflemitor și l-au trimis la teatru sau acasă, unde să se uite la televizor: ”Dumneavoastră sunteţi mai cult, vă rog eu, mergeţi acasă şi vă uitaţi pe TVR Cultural, lăsaţi meciul, că asta e mai pentru… Mergeţi, domnule la teatru”, a fost replica uluitoare a jandarmului.

Jandarmul l-a luat peste picior pe suporter

Chestionat fiind de suporter cu privire la faptul că salariul lui este plătit chiar de către el, jandarmul a avut o nouă reacție jenantă. Acesta i-a răspuns în batjocură bătrânului care dorea să revină pe stadion: „Staţi să vă dau banii înapoi… 20 de bani e mult”. Filmuleţul a fost distribuit pe contul de Facebook Ultras Red & Blue 1947, unde în scurt timp a devenit viral, strângând zeci de mii de reacții și share-uri. VEZI VIDEO MAI JOS

Tags: