News

Incendiu de proporţii în Baloteşti. Patru duplexuri dintr-un complex rezidenţial,mistuite de flăcări

Patru duplexuri dintr-un complex rezidenţial, mistuite de flăcări. În prag de sărbători, opt familii au rămas fără un acoperiş deasupra capului. Totul a pornit de la un generator care a...
27.11.2015 | 00:00
Incendiu de proportii in Balotesti Patru duplexuri dintrun complex rezidentialmistuite de flacari

Patru duplexuri dintr-un complex rezidenţial, mistuite de flăcări. În prag de sărbători, opt familii au rămas fără un acoperiş deasupra capului. Totul a pornit de la un generator care a explodat. Focul s-a extins apoi cu repeziciune şi a cuprins patru imobile.

Oamenii povestesc îngroziţi cum casele au luat foc pe rând.

“A luat foc o căsuţă de grădină de la un generator. A explodat generatorul dar fiindcă era lumina oprită peste tot. Au oprit cei de la Enel lumina. Femeia are copil mic, a dat drumul la generator şi l-a închis în căsuţa de grădină şi a explodat. Şi de acolo a luat foc către prima casă, către casa din lateral din dreapta şi pe urmă la căsuţele celorlalţi”, povesteşte un locuitor al cartierului.

Locatarii se plâng că pompierii ar fi ajuns cu întârziere şi nu ar fi fost organizaţi.

“Foarte proastă intervenţia. Au venit, cred că mai bine de jumătate de oră. De când au venit, focul se extinde şi ei nu fac nimic….Nu este organizare. Este un haos total, nu este organizare”.

Pompierii explică: “Am acţionat cu şase autospeciale cu apă şi spumă. Am întâmpinat dificultăţi referitor la alimentarea cu apă deoarece sursele de alimentare sunt la o distanţă considerabilă faţă de locul evenimentului. Aproximativ un sfert de oră a durat până când am ajuns. Ei spuneau jumătate de oră. Bineînţeles, timpul trece foarte greu când adrenalina intră în corp şi aştepţi intervenţia forţelor”.

Poliţiştii vor deschide o anchetă în acest caz.

Sursă: www.realitatea.net

Tags: