Incendiu puternic într-un club din Capitală, 38 de persoane au fost rănite. Bamboo a ars ca o torţă şi s-a prăbuşit

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
21/01/2017, 08:17
Incendiu puternic într-un club din Capitală, 38 de persoane au fost rănite. Bamboo a ars ca o torţă şi s-a prăbuşit

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă dimineaţă, la clubul Bamboo din Capitală, potrivit Biroului de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov. ISU informează că 38 de persoane au ajuns la spital în urma incendiului de la clubul Bamboo, dintre care 21 de victime transportate de SMURD şi SABIF, iar 17 cu mijloace proprii. La nivelul Ministerului Afacerilor Interne s-a activat o linie telefonică – 021 206.40.50, unde rudele celor care s-au aflat în Clubul Bamboo pot suna pentru a obţine informaţii despre persoanele transportate la spital, informează ISU Bucureşti.

Horia IVANOVICI e "Fan ROMÂNIA"! Noua emisiune, cu invitaţi de marcă, este zilnic LIVE VIDEO pe facebook.com/HoriaIvanovici şi pe canalul de youtube! Abonează-te, dă SUBSCRIBE şi SEE FIRST la cele două canale!

Incendiu uriaş la clubul Babmoo din Bucureşti, 38 de persoane au ajuns la spital, jumătate cu ambulanţele, restul maşini propii. Dintre aceştia 27 sunt răniţi, arată ultimul bilanţ oficial. Peste 50 de ambulanţe şi maşini de pompieriau intervenit la faţa locului m la faţa locului, salvatorii nu exclud ca înăuntru să mai fie oameni. Mulţi s-au salvat sărând în piscina clubului, flăcările s-au extins pe 2.500 de metri pătraţi. Cea mai mare parte a clubului s-a prăbuşit.

ORA 7.54 ISU actualizare victime incendiu Bamboo: 38 de persoane au ajuns la spital

ISU informează că 38 de persoane au ajuns la spital în urma incendiului de la clubul Bamboo, dintre care 21 de victime transportate de SMURD şi SABIF, iar 17 cu mijloace proprii.

UPDATE ORA 7.47 Incendiu Bamboo — Starea persoanei intubate s-a îmbunătăţit

UPDATE ORA 7.47 Avocaţii clubului: Bamboo deţine toate documentele necesare activităţii; erau respectate 100% reglementările pompierilor

UPDATE ORA 7.38 Daniel Vasile (ISU) despre posibilitatea de a se fi fumat în club: O astfel de speculaţie trebuie verificată temeinic

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat sâmbătă, referitor la posibilitatea că s-a fumat în interiorul Clubului Bamboo înainte de incendiu, că o astfel de speculaţie trebuie verificată temeinic şi că în acest moment nu se poate pronunţa în această privinţă.

De asemenea, întrebat despre posibile cauzele ale incendiului, Daniel Vasile a spus că există doar informaţii care fac referire la locul de izbucnire a incendiului furnizate de martori. “Urmează ca după stingerea incendiului să facem şi această verificare”, a precizat el.

Întrebat de posibilitatea de a se fi fumat în interior, oficialul ISU a susţinut că acest lucru este interzis şi o astfel de speculaţie trebuie verificată temeinic.

“Nu putem să ne pronunţăm pe o asemenea ipoteză în acest moment. (…) În mod cert incendiul a izbucnit, judecând după modul de manifestare a flăcărilor, de la zona de club, dar ce compartiment anume din zona clubului nu vă pot spune în acest moment”, a menţionat Daniel Vasile.

El a mai precizat că, la momentul sosirii primelor echipajel ISU la faţa locului, procedura de evacuare era condusă de staff-ul administrativ al clubului.

UPDATE ORA 7.35 Linie telefonică la MAI — 021 206.40.50 pentru informaţii despre persoanele aflate în Bamboo la momentul incendiului

La nivelul Ministerului Afacerilor Interne s-a activat o linie telefonică — 021 206.40.50, unde rudele celor care s-au aflat în Clubul Bamboo pot suna pentru a obţine informaţii despre persoanele transportate la spital, informează ISU Bucureşti.

De asemenea, oricine deţine informaţii relevante despre alte posibile victime sau legate de izbucnirea incendiului poate suna la numărul respectiv de telefon.

UPDATE ORA 7.20 Bogdan Opriţa: Nu există persoane arse, sunt persoane expuse la fum

Medicul coordonator al SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, a declarat sâmbătă că în urma incendiului de la clubul Bamboo nu sunt persoane cu arsuri, însă au fost persoane expuse la fum, una singură fiind în stare gravă şi intubată, care se află în clinica ATI-Toxicologie de la Spitalul Floreasca.

Potrivit medicului, alte două persoane care au fost transportate la Spitalul Floreasca prezintă fracturi care urmare a faptului că au sărit de la etaj.

Bogdan Opriţa a adăugat că persoanele care au fost transportate la spitalele bucureştene prezentau expunere la fum şi hipotermie.

“Echipajele SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă au transportat, dintre cele aproape 50 de persoane care au fost asistate, jumătate — la spitalele Floreasca, Universitar, Sfântul Pantelimon şi Elias, persoane care prezentau fie expunere la fum, fie hipotermie”, a explicat Opriţa.

UPDATE ORA 7.11 Arafat: Incendiul este sub control, dar mai sunt focare în clădirea prăbuşită

Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a declarat că situaţia în zona incendiului din Clubul Bamboo este la această oră “sub control”, deşi mai sunt focare în incinta prăbuşită pe care pompierii se luptă să le stingă.

“Situaţia este sub control, clădirea este prăbuşită, într-adevăr, dar mai sunt focare, colegii se luptă contra lor şi incendiul putem să zicem că este controlat. Echipele medicale de intervenţie o mare parte le-am trimis înapoi la staţii, din serviciul de ambulanţă şi SMURD au rămas câteva echipaje aici numai pentru sprijin. Şi colegii de la pompieri vor începe să reducă numărul echipajelor care sunt la faţa locului”, a afirmat Arafat, într-o declaraţie de presă susţinută în jurul orei 7,00.

Totodată, el a reiterat că până când nu va verificată toată zona incendiului după stingerea acestuia nu se va putea afirma că nu au fost victime decedate, care nu s-au putut evacua din incinta în flăcări.

“Până nu vom verifica toată zona, nu vom zice că nu sunt victime. Deci nu avem de unde să ştim. E posibil să fie persoane care au fost surprinse acolo. Când se verifică totul în cursul zilei de astăzi, poate chiar şi mâine, pentru că va dura mult până este verificată clădirea complet, atunci o să spunem într-adevăr că nu este nicio victimă surprinsă înăuntru”, a mai spus şeful DSU.

Potrivit informaţiilor furnizate de ISU Bucureşti, incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de circa 3.000 de metri pătraţi, practic întreaga incintă a Clubului Bamboo fiind distrusă de flăcări.

UPDATE ORA 7.04 Incendiu Bamboo — Daniel Vasile (ISU): 40 de victime la spitale; o singură persoană grav rănită

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat sâmbătă că aproximativ 40 de persoane au ajuns la spitale în urma incendiului de la clubul Bamboo din Capitală.

“În acest moment sunt 20 de persoane transportate către unităţile spitaliceşti din Bucureşti, cu ambulanţe SMURD şi cu ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov. La unităţile spitaliceşti s-au mai prezentat cu mijloace proprii aproximativ 20 de persoane. Există o singură persoană grav rănită, cu arsuri la nivelul căilor respiratorii, intubată, ventilată mecanic. Aceasta se află la Spitalul Floreasca”, a precizat Daniel Vasile.

Potrivit acestuia, toate celelalte victime acuză expunere la fum, intoxicare cu monoxid de carbon şi stare de hipotermie în cazul unora.

Reprezentantul ISU a adăugat că multe dintre victime au fost consultate şi ulterior au părăsit spitalul.

“La Floreasca s-au prezentat 16 persoane, transportate de ambulanţe sau cu deplasare proprie, şi au rămas doar 3, printre care şi această persoană intubată. La Universitar, cinci persoane şi au plecat toate cinci. La Pantelimon, două persoane prezentate, ambele internate. La Colentina, trei persoane şi a rămas una singură. La Spitalul Elias, o persoană transportată, care a rămas şi internată. Iar la Spitalul de Arşi nu sunt persoane internate, pentru că nu sunt persoane care să fi prezentat arsuri”, a declarat Daniel Vasile.

UPDATE ORA 6.43 Daniel Vasile (ISU): Există o posibilitate ca unele persoane să nu se fi putut evacuat din interior

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat sâmbătă că există posibilitatea ca unele persoane să nu se fi putut evacuat din interior.

“Este foarte complicat ceea ce urmează să vă spun dar există o posibilitate ca unele persoane să nu se fi putut evacuat din interior deşi primele echipaje de la detaşamentul Băneasa, care au ajuns la faţa locului, au procedat la verificarea interioară a spaţiilor”, a precizat reprezentantul ISU Bucureşti, într-o declaraţie pentru presă făcută de la faţa locului.

El a adăugat că acele echipe de pompieri intrate în primă fază în incinta clubului pentru căutarea de persoane care nu s-au putut evacua au fost nevoite să iasă după ce au început să se prăbuşească elementele de construcţie din cauza incendiului.

“Au constituit o echipă de căutare-salvare, au intrat, au verificat cât de mult au putut în condiţiile de vizibilitate din cauza fumului şi faptul că la momentul sosirii acestora prima comunicare pe staţie a fost că este o ardere violentă care a cuprins deja o suprafaţă semnificativă. Ulterior, acele elemente de construcţie s-au prăbuşit, au părăsit în mod progresiv şi pompierii zona interioară şi au acţionat în mod preponderent din exterior”, a mai afirmat Daniel Vasile.

De asemenea, şeful DSU, Raed Arafat, a menţionat şi el, într-o declaraţie de la faţa locului, întrebat dacă ar mai fi persoane rămase în clubul incendiat, că se va şti dacă sunt astfel de victime după ce pompierii vor putea intra şi vor căuta în zona distrusă.

“La acest moment, persoane de salvat efectiv nu avem. Deci dacă sunt persoane surprinsă înăuntru, din păcate, cel mai probabil vor fi găsite decedate (…) Colegii de la pompieri continuă acum lupta cu incendiul şi la un moment vor începe să verifice zona care a fost afectată şi să vedem apoi dacă au fost persoane surprinse care nu au putut să iasă”, a spus Arafat.

UPDATE ORA 6.28 Starea persoanelor duse la Spitalul Sf. Pantelimon în urma incendiului din Bamboo nu este una gravă

Starea unui număr de patru persoane transportate la Spitalul Sf. Pantelimon în urma incendiului din Clubul Bamboo nu este una gravă, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei medicale, dr. Fiorella Mitoiu.

“Au fost aduse cinci persoane, au mai rămas patru. Acestea prezintă hipotermie, intoxicaţie cu fum şi atacuri de panică”, a spus dr. Fiorella Mitoiu, care a mai adăugat că starea celor patru persoane nu este gravă.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat că singura persoană rănită foarte grav în urma incendiului de la Clubul Bamboo a fost dusă la Spitalul Colentina, fiind intubată şi ventilată mecanic pentru că prezintă arsuri la nivelul căilor respiratorii.

“În acest moment, sunt 22 de persoane care au fost transportate la spitalele din Bucureşti. Din acestea, 20 au rămas în continuare internate. Vorbim de spitalele Floreasca, Universitar, Pantelimon şi Colentina, până în acest moment. Există un singur caz foarte grav la Spitalul Colentina, o persoană care este intubată, ventilată mecanic, prezintă arsuri la nivelul căilor respiratorii. Toate celelalte acuză doar expunere la fum, posibil stare de intoxicare şi posibil stare de hipotermie, deci viaţa acestora în acest moment nu este pusă în pericol. Există informaţii în acest moment pe care le verificăm potrivit cărora mai sunt şi alte persoane care s-au prezentat cu alte mijloace, mijloace proprii, către unităţile spitaliceşti”, a precizat reprezentantul ISU Bucureşti, într-o declaraţie pentru presă făcută de la faţa locului în jurul orei 5,30.

UPDATE ORA 6.23 Starea celor cinci răniţi din Bamboo duşi la Spitalul Universitar este bună

Starea celor persoane care au fost duse la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti pentru îngrijiri medicale în urma incendiului de la Clubul Bamboo este bună, a declarat sâmbătă dimineaţă purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, dr. Leonard Grecescu.

El a spus că aceştia nu prezintă arsuri, însă au inhalat fum.

“Starea lor este bună. Nu prezintă arsuri. Au inhalat fum”, a spus medicul.

UPDATE ORA 6.19 Arafat: Nu mai sunt persoane rănite la faţa locului

Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a declarat că la această oră nu se mai află la faţa locului persoane rănite în urma incendiului de la Clubul Bamboo.

“Nu mai sunt persoane rănite la fata locului. (…) Ultima a fost dusă acum în faţa mea, a fost cu hipotermie şi uşoară intoxicaţie de fum. (…) O singură persoană este grav intoxicată cu fum şi monoxid de carbon”, a spus şeful DSU, la Digi 24.

UPDATE ORA 6.11 Reprezentant ISU: Un singur rănit grav în urma incendiului de la Bamboo; intubat şi ventilat mecanic la Spitalul Colentina

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat că singura persoană rănită foarte grav în urma incendiului de la Clubul Bamboo a fost dusă la Spitalul Colentina, fiind intubată şi ventilată mecanic pentru că prezintă arsuri la nivelul căilor respiratorii.

“În acest moment, sunt 22 de persoane care au fost transportate la spitalele din Bucureşti. Din acestea, 20 au rămas în continuare internate. Vorbim de spitalele Floreasca, Universitar, Pantelimon şi Colentina, până în acest moment. Există un singur caz foarte grav la Spitalul Colentina, o persoană care este intubată, ventilată mecanic, prezintă arsuri la nivelul căilor respiratorii. Toate celelalte acuză doar expunere la fum, posibil stare de intoxicare şi posibil stare de hipotermie, deci viaţa acestora în acest moment nu este pusă în pericol. Există informaţii în acest moment pe care le verificăm potrivit cărora mai sunt şi alte persoane care s-au prezentat cu alte mijloace, mijloace proprii, către unităţile spitaliceşti”, a precizat reprezentantul ISU Bucureşti, într-o declaraţie pentru presă făcută de la faţa locului în jurul orei 5,30.

El a precizat că nu există informaţii exacte privind numărul persoanelor care se aflau în club la momentul izbucnirii incendiului, iar primele echipaje de pompieri ajunse la faţa locului au putut face şi o verificare în interiorul clubului, înainte ca incendiul să se generalizeze.

“În momentul în care am ajuns, era în curs procedura de evacuare a persoanelor din club, evident că mai erau câteva. Asta ne-au spus primele echipaje care au ajuns, au procedat la verificarea interioară atât cât s-a putut pentru că era deja o stare de ardere generalizată în unele porţiuni de clădire”, a subliniat Daniel Vasile.

În ceea ce priveşte manifestarea incendiului, suprafaţa totală afectată este de aproximativ 2500-3000 de metri pătraţi, iar pompierii lucrează în continuare pentru lichidarea acestuia.

“De menţionat, faţă de intervenţia anterioară, faptul că avem şi un echipaj de scafandri care a verificat zona din spatele clubului, zona către lac, pentru identificarea unor persoane. În spatele clubului nu au fost identificate persoane de către scafandri. Cine s-a evacuat, ulterior a şi fost luat din zona respectivă, deci nu mai este nimeni în spatele clubului”, a mai spus reprezentantul ISU Bucureşti.

UPDATE ORA 5.44 Alimentarea cu energie electrică, oprită în zona Lacul Tei; realimentarea, estimată în jurul orei 7:30

Alimentarea cu energie electrică în zona Lacul Tei-Colentina, din sectorul 2 al Capitalei, a fost oprită sâmbătă dimineaţa, în urma incendiului de la Clubul Bamboo, realimentarea fiind estimată în jurul orei 7:30.

Potrivit reprezentanţilor companiei E-Distribuţie Muntenia, sunt afectaţi, printre alţii, consumatorii din zonele Şoseaua Colentina, Str Doamna Ghica, Strada Teofil, Str Bujorul Alb, Str Comarnic, Str Gheorghe Ţiţeica, Str Grigore Moisil, Strada Plumbuita şi străzile adiacente etc.

Clubul Bamboo din Capitală a ars în totalitate, iar clădirea este prăbuşită în cea mai mare proporţie, a anunţat, sâmbătă dimineaţă, Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

Pompierii au activat Planul Roşu de intervenţie.

UPDATE ORA 5.53 ISU: Incendiul de la Bamboo se manifestă pe o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi; 22 de persoane duse la spital

Incendiul izbucnit la Clubul Bamboo se manifestă pe o suprafaţă de circa 2500-3.000 de metri pătraţi, iar un număr de 22 de persoane au fost duse la spital pentru îngrijiri medicale, informează ISU Bucureşti, pe pagina sa de socializare.

Potrivit sursei citate, două victime au fost transportate la spitalul Sf. Pantelimon, 13 la Floreasca, unul fiind intubat, 5 la Spitalul Universitar şi două la Colentina, care au părăsit spitalul.

ISU precizează că informaţia transmisă anterior privind transportarea unor persoane pentru îngrijiri la spitalul Sf. Ioan nu a fost corectă.

În acest moment, intervin la locul incendiului peste 20 de autospeciale de stingere, 27 de echipaje medicale SMURD, 4 autospeciale pentru victime multiple, maşini de descarcerare şi 26 de ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov. La faţa locului a fost creat un spital mobil.

UPDATE 5.ORA 32 ISU Bucureşti: Scafandrii au verificat zona adiacentă Bamboo de pe lac şi nu au fost găsite persoane

Pompierii scafandri au verificat zona adiacentă clubului Bamboo pe lac şi nu au fost găsite persoane, a anunţat ISU Bucureşti. Sursa citată a mai precizat pompierii intervin pentru limitarea propagării incendiului către vecinătăţi şi să îl localizeze către strada Tuzla.

Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a declarat anterior pentru AGERPRES că până la acest moment nu are informaţii de morţi până la acest moment în incendiul de la Clubul Bamboo.

“Sunt echipe suficiente deplasate la faţa locului. Încă focul nu este stins. Avem echipe de căutare-salvare pe apă pentru că avem informaţii că unii s-ar fi aruncat în apa rece. Avem echipe de la pompieri care caută acum”, a spus şeful DSU.

UPDATE ORA 5.29 ISU: 10 victime de la Clubul Bamboo duse la Spitalul Floreasca, două la spitalul Sf. Ioan

ISU Bucureşti transmite că 10 victime preluate de echipele de intervenţie în urma incendiului de la Clubul Bamboo au fost transportate la Spitalul Floreasca şi alte două la Sf. Ioan, ele având o expunere la fum şi posibil stare de hipotermie.

Există şi cel puţin o victima intubată, în stare gravă.
Potrivit unor surse medicale, alte persoane au fost transportate de la locul incendiului cu ambulanţele şi la spitalele de urgenţă Universitar Colentina, unele dintre acestea suferind atac de panică.

UPDATE ORA 5.22 Arafat: Nu sunt în acest moment informaţii despre morţi în incendiul de la Bamboo; 12 persoane sub îngrijire medicală

Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a declarat sâmbătă dimineaţa pentru AGERPRES că până la acest moment nu are informaţii de morţi până la acest moment în incendiul de la Clubul Bamboo.

El a spus că niciuna din cele 12 persoane îngrijite de echipajele de intervenţie nu se află în stare foarte gravă.

“Avem 12 persoane, în acest moment nimeni nu este în stare gravă. Sunt echipe suficiente deplasate la faţa locului. Încă focul nu este stins. Avem echipe de căutare-salvare pe apă pentru că avem informaţii că unii s-ar fi aruncat în apa rece. Avem echipe de la pompieri care caută acum”, a spus şeful DSU.

De asemenea, sursa citată a mai precizat că ministrul de Interne, Carmen Dan, ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, se află la sediul MAI, la centrul de coordonare.

“La faţa locului mă aflu eu şi medicul Opriţa şi comandanţi de la pompieri, pentru a coordona la faţa locului. Nu am informaţii de morţi la acest moment”, a mai spus Raed Arafat.

Clubul Bamboo din Capitală a ars în totalitate, iar clădirea este prăbuşită în cea mai mare proporţie, anunţă, sâmbătă dimineaţă, Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

Pompierii au activat Planul Roşu de intervenţie. La faţa locului acţionează, potrivit sursei citate, peste 20 autospeciale de stingere, 27 echipaje SMURD, 4 autospeciale pentru victime multiple, un Spital Mobil şi Descarcerare Grea, potrivit ISU Bucureşti-Ilfov.

UPDATE ORA 5.07 ISU: Nouă persoane victime sub îngrijire SMURD, la clubul Bamboo din Capitală

Nouă persoane victime sunt sub îngrijire SMURD în urma incendiului de la clubul Bamboo din Capitală şi a fost constituit un punct de triaj al victimelor, anunţă ISU Bucureşti.

De asemenea, potrivit sursei citate, există posibilitatea de existenţă a altor persoane surprinse în interior.
Intervenţia la faţa locului este îngreunată de riscul iminent de prăbuşire în totalitate a clădirii.

Clubul Bamboo din Capitală a ars în totalitate, iar clădirea este prăbuşită în cea mai mare proporţie, anunţă, sâmbătă dimineaţă, Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

Pompierii au activat Planul Roşu de intervenţie.

Victimele aflate sub îngrijire au expunere la fum şi hipotermie, a anunţat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti.

UPDATE ORA 5.04 Pompierii din turele libere, alarmaţi

Pompierii din turele libere au fost chemaţi la serviciu pentru a interveni la incendiul de la Clubul Bamboo din Capitală, anunţă, sâmbătă dimineaţă, Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

La faţa locului acţionează, potrivit sursei citate, peste 20 de autospeciale de stingere, 27 echipaje SMURD, 4 autospeciale pentru victime multiple, un Spital Mobil şi Descarcerare Grea.

UPDATE ORA 4.58 ISU: Nouă persoane sub îngrijire SMURD, la clubul Bamboo din Capitală

Nouă persoane victime sunt sub îngrijire SMURD în urma incendiului de la clubul Bamboo din Capitală şi a fost constituit un punct de triaj al victimelor, anunţă ISU BUcureşti. De asemenea, potrivit sursei citate, există posibilitatea de existenţă a altor persoane surprinse în interior. Intervenţia la faţa locului este îngreunată de riscul iminent de prăbuşire în totalitate a clădirii.

ORA 4.43 ISU: Clubul Bamboo din Capitală a ars în întregime

Clubul Bamboo din Capitală a ars în totalitate, iar clădirea este prăbuşită în cea mai mare proporţie, anunţă, sâmbătă dimineaţă, Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov. Potrivit sursei citate, sunt posibile victime surprinse în interior.

Pompierii au activat Planul Roşu de intervenţie.

Potrivit sursei citate, arderea este generalizată.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Închide ×

FANATIK.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a FANATIK.RO cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.

Am înțeles