Fotbal international

Ligue 1 VIDEO. Cum a reacţionat Neymar la PRIMUL GOL al PSG! Toate GOLURILE etapei

LIGUE 1 VIDEO UPDATE / AS Monaco, echipa campioană a ultimei ediţii, a pornit cu o victorie pe teren propriu, dar mult mai dificil obţinută, 3-2 cu Toulouse, după ce oaspeţii au condus, timp de...
06.08.2017 | 00:05
Ligue 1 VIDEO Cum a reactionat Neymar la PRIMUL GOL al PSG Toate GOLURILE etapei

LIGUE 1 VIDEO UPDATE / AS Monaco, echipa campioană a ultimei ediţii, a pornit cu o victorie pe teren propriu, dar mult mai dificil obţinută, 3-2 cu Toulouse, după ce oaspeţii au condus, timp de cinci minute, cu 2-1. Sâmbătă, PSG a învins cu 2-0 Amiens, prin golurile marcate de Cavani şi Pastore. VIDEO mai jos cu golurile şi reacţia pe care a avut-o Neymar la primul gol marcat de PSG cu brazilianul sub contract! Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real 

 MONACO – TOULOUSE 3-2 VIDEO CU GOLURILE

 PSG – AMIENS 2-0 VIDEO CU GOLURILE

LIGUE 1 VIDEO UPDATE / Ciprian Tătăruşanu a semnat în această vară cu Nantes, însă portarul român lipseşte în prima etapă din Ligue 1. Antrenorul “canarilor” l-a dorit intens pe titularul postului de portar al echipei naţionale a României, însă nu-l va folosi în primul meci al noului sezonului, Claudio Ranieri motivându-şi decizia la conferinţa de presă premergătoare startului Ligue 1. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real 

“Nu este pregătit. Nu a făcut foarte multe antrenamente, am nevoie să facă mai mult”, a declarat Claudio Ranieri, antrenorul “canarilor”. Nantes debutează în noul sezon din Ligue 1 duminică, 6 august, în deplasarea de la Lille. Transferul lui Tătăruşanu la Nantes a fost lăudat de Claudiu Keşeru, fost jucător al formaţiei franceze în perioada 2003-2010. “Nantes a făcut o afacere. Tătăruşanu e un băiat serios, bun pe teren şi lider în vestiar. Se va adapta imediat”, a declarat atacantul român pentru Presse Ocean.

LIGUE 1 VIDEO PSG-Amiens. Campionatul din Franţa va începe în această seară cu meciul pe care campioana AS Monaco îl dispută pe teren propriu în compania formaţiei Toulouse. Confruntarea are loc la ora 21:45.

PSG-Amiens. Monegascii au pierdut recent Supercupa Franţei, fiind învinşi de PSG cu 2-1. Înfrângerea a fost oarecum normală, în condiţiile în care AS Monaco a vândut o mulţime de jucători importanţi în această vară: Benjamin Mendy (Manchester City / 57.500.000 de euro), Bernardo Silva (Manchester City / 50.000.000 de euro), Tiemoue Bakayoko (Chelsea / 40.000.000 de euro), Valere Germanin (Marseille / 8.000.000 de euro), Abdou Diallo (Mainz / 5.000.000 de euro), Nabil Dirar (Fenerbahce / 3.500.000 de euro) si Corentin Jean (Toulouse / 3.500.000 de euro). Dacă îl va vinde şi pe Mbappe la Real Madrid pentru 180.000.000 de euro, AS Monaco va deveni echipa care a încasat cei mai mulţi bani din vânzarea de jucători într-un singur an!

PSG-Amiens. Cu toate vânzările efectuate de AS Monaco, PSG a devenit principala favorită la câştigarea campionatului, mai ales după ce şeicii l-au adus pentru 222.000.000 de euro pe Neymar de la Barcelona. Acesta este aşteptat să debuteze pentru gruparea din Paris sâmbătă seara, atunci când PSG primeşte vizita lui Amiens, de la ora 18:00.

Echipele probabile:

PSG (4-3-3): Areola – Dani Alves, Marquinos, Silva, Kurzawa – Verratti, Motta, Rabiot – Neymar, Cavani, Pastore. Antrenor: Unai Emery.
Amiens (4-2-3-1): Gurtner – Hajjam, Adenon, Dibassy, Ielsch – Ndombele, Monconduit – Soumah, Charrier, Manzala – Kamara. Antrenor: Christophe Pelissier.

Tags: