Pariuri sportive

A început Carnavalul de la Rio. Ronaldo a defilat alături de dansatoarele de samba

A început ca în fiecare an, în primele zile ale lunii martie, celebrul carnaval de la Rio, prilej pentru şcolile de samba să etaleze costumaţii care mai de care mai spectaculoase, dar şi pentru...
02.03.2014 | 16:42
A inceput Carnavalul de la Rio Ronaldo a defilat alaturi de dansatoarele de samba

A început ca în fiecare an, în primele zile ale lunii martie, celebrul carnaval de la Rio, prilej pentru şcolile de samba să etaleze costumaţii care mai de care mai spectaculoase, dar şi pentru a admira trupurile parcă sculptate ale dansatoarelor, îmbrăcate cît se poate de sumar sau aproape deloc.

Fotbaliştii brazilieni fani ai Carnavalului

Din cauza acestui spectacol unic în lume, care durează timp de cîteva zile, nu de puţine ori jucătorii brazilieni care au evoluat sau evoluează departe de ţara natală au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a nu rata Carnavalul. La acest capitol campionul necontestat al absenţelor din motive de Carnaval a fost Balonul de Aur Ronaldo Nazario da Lima, atît în perioada în care a jucat la Inter, cît şi la Real Madrid. De altfel, Ronaldo continuă să fie un mare protagonist al momentului, în acest an figurînd în centrul unui car alegoric de mari dimensiuni, îmbrăcat complet în auriu. Cel care în cariera sa a fost supranumit ”Il Fenomeno” a declarat că pentru el Carnavalul de la Rio este o parte di viaţă şi nu ar putea lipsi niciodată de la senzaţionalul spectacol care se derulează în acele zile. Nu numai Ronaldo este fan al Carnavalului dintre vedetele balonului rotund din Ţara Cafelei. Şi actualul star al Barcelonei, Neymar, nu a lipsit niciodată de la defilări atîta timp cît a stat la FC Santos, iar Robinho de la AC Milan este şi el un împătimit al evenimentului de la Rio.

BRAZIL-CARNIVALBRAZIL-CARNIVALBRAZIL - CARNIVAL - SAO PAULO - PARADE - GAVIOES DA FIEL