Fotbal international

Incidente grave înainte de Lazio – Celtic. Doi fani scoţieni au fost înjunghiaţi în Roma. VIDEO+FOTO

07.11.2019 | 13:19
Incidente grave inainte de Lazio  Celtic Doi fani scotieni au fost injunghiati in Roma VIDEOFOTO
ADVERTISEMENT

Cele două meciuri din Grupa E din Europa League se vor juca azi, iar incidente grave au avut loc înaintea duelului dintre Lazio şi Celtic, două dintre adversarele CFR-ului din EL. Dailyrecord.co.uk anunţă că doi dintre fanii scoţienilor au fost înjunghiaţi chiar în centrul capitalei Italiei.

Doi fani scoţieni au fost înjunghiaţi în Roma înaintea meciului Lazio – Celtic

Lazio primeşte vizita celor de la Celtic, azi, ora 19.55, în etapa a 4-a din grupele Eurpa League, iar capitala Italiei a fost luată cu asalt de fanii echipei din Scoţia, lucru care i-a nemulţumit pe o parte din ultraşii lui Lazio. Un incident serios a avut loc în faţa unui bar irlandez din Roma, iar un bărbat în vârstă de 52 de ani a fost înjunghiat.

ADVERTISEMENT

Problemele nu s-au oprit aici! La scurt timp, un alt bărbat, în vârstă de 35 de ani, a fost înjunghiat în Piaţa Beniamino Gigli. Cei doi suporteri ai lui Celtic Glasgow au ajuns la spital, dar viaţa nu le-a fost pusă în pericol, anunţă forţele de ordine.

Oficialii lui Celtic Glasgow, avertisment pentru fani

Înainte să facă deplasarea către Roma, suporterii echipei Celtic Glasgow au fost avertizaţi de oficialii echipei să nu poarte culorile clubului pe străzile capitalei Italiei pentru a nu atrage atenţia asupra lor.

ADVERTISEMENT

Celtic Glasgow şi Lazio Roma fac parte din Grupa E din Europa League, acolo unde se mai află CFR Cluj şi Rennes. Primul loc este ocupat de formaţia din Scoţia, cu 7 puncte, iar campioana României este pe 2, cu 6 puncte. Gruparea din Serie A ocupă poziţia a 3-a (3 puncte), iar Rennes, adversara CFR-ului din această seară, are un punct şi e pe ultimul loc.