News

UAUU! Ce cadou zburător de 210.000 € a primit Prodanca!

După ce a cucerit două campionate şi o Supercupă cu Steaua, Laurenţiu Reghecampf a părăsit gruparea din Ghencea şi a semnat un contract generos pe două sezoane cu Al Hilal. Tehnicianul s-a...
09.06.2014 | 00:08

După ce a cucerit două campionate şi o Supercupă cu Steaua, Laurenţiu Reghecampf a părăsit gruparea din Ghencea şi a semnat un contract generos pe două sezoane cu Al Hilal. Tehnicianul s-a apucat deja de treabă la noua sa formaţie şi a parafat primul transfer, reuşind să-l aducă alături de el pe Mihai Pintilii, contra sumei de 2.5 milioane de dolari. „Vreau să-i mulţumesc soţiei mele, Anamaria, care m-a susţinut necondiţionat în toate momentele”, a precizat Reghe zilele trecute, cînd a revenit în România. Iar „răsplata” pentru sexy-impresară nu s-a lăsat aşteptată. Conform surselor FANATIK.RO, tehnicianul a făcut o vizită la un cunoscut parc auto şi a ales o bijuterie pe patru roţi pentru nevasta sa.

Un sărut dulce pentru un Mercedes SLR

Anamaria Prodan este o mare amatoare de maşini, pasiune care nu mai reprezintă un secret pentru nimeni. De altfel, impresara şi-a transformat vila din Snagov într-un mini parc auto de lux, în care s-au regăsit, de-a lungul timpului, un Mercedes S Class (120.000 €), un Mercedes G Class (110.000 €), un Jaguar S Type (75.000 €), dar şi un „modest” BMW X6 (100.000 €). De săptămîna trecută, Prodanca a adăugat la colecţie încă un exponat, un Mercedes SLR, în valoare de 210.000 de euro, făcut cadou de soţul ei, Laurenţiu Reghecampf. Ana a fost impresionată pînă la lacrimi de surpriză, l-a luat în braţe pe Laur şi l-a răsplătit cu un sărut dulce. Nu-i venea să creadă că are în sfîrşit maşina pe care şi-o dorea de mult timp, un adevărat cadou „înaripat”, ţinînd cont de faptul că uşile se deschid în sus, ca nişte veritabile aripi!

masina Anamaria

Atinge 100 km/h în doar 3,8 secunde!

Mercedes SLR este un bolid de lux, confortabil, pe care numai oamenii cu adevărat bogaţi şi-l permit. SLR-ul are un motor V8 cu o putere maximă de 626 Cp şi o cilindree de 5439 Cmc. Cutia de viteze este un 5a/T. Poate atinge 100km/h în doar 3,8 secunde, iar viteza maximă este de 334 km/h la un cuplu maxim dezvoltat de 780Nm. Frîna este una specială ca la maşinile de curse, avînd discuri faţă şi discuri spate perforate, dînd un timp mai scurt de frînare. Maşina consumă în medie cam 14 litri la suta de kilometri, avînd capacitatea maximă a rezervorului de 97 de litri.

3,5 milioane de euro pe an este suma incredibilă pe care o cîştigă Reghecampf la Al Hilal, avînd contract pe două sezoane

P: Pariaza la Cupa din 2014 cu Unibet! Bonus de 150 RON la inregistrare!