News

Cel mai tare ŞPRIŢ! Cum petrec împreună Nicu GHEARĂ, Victor BECALI, Ilie BALACI, Ioan ANDONE şi Stelian OGICĂ!

Sînt faimoşi acum, dar la fel erau şi în urmă cu 20 de ani, atunci cînd numele lor erau cunoscute de cei mai tari lăutari din Bucureşti. CANCAN.RO a intrat în posesia unor fotografii de...
07.02.2014 | 11:56

Sînt faimoşi acum, dar la fel erau şi în urmă cu 20 de ani, atunci cînd numele lor erau cunoscute de cei mai tari lăutari din Bucureşti. CANCAN.RO a intrat în posesia unor fotografii de colecţie cu Nicu Gheară, Victor Becali, Gică Craioveanu, Ioan Andone, Ilie Balaci, Costică Ştefănescu, Augustin Oneaţă şi Stelian Ogică realizate în urmă două decenii, atunci cînd aceştia dădeau tonul distracţiei în cele mai renumite localuri din Capitală.

poza 2

“Eram cel mai mic dintre ei, însă eram băiat de caracter şi m-au băgat şi pe mine în grupul lor. Nicu Gheară şi Victor Becali erau de fiecare dată sufletul petrecerii şi dădeau startul distracţiei.  Mergeam la cele mai bune localuri din Bucureşti şi consumam tot ce era mai bun, noi eram mană cerească pentru ospătari. Eu, fiind cel mai mic, nu aveam de unde să am banii lui Gheară, Becali, Andone, Balaci şi restul, aşa că de regulă nu mă aruncam să comand mai mult decît îmi puteam permite”, şi-a amintit Ogică.

“Spaima loteriei” a mai dezvăluit şi care erau preferinţele muzicale ale prietenilor săi. “Preferam muzica lăutărească adevărată, nu manele, deşi nu am nimic împotriva lor. Şi lui Victor Becali îi plăceau lăutarii adevăraţi, dar şi la restul lumii, iar muzicanţii plecau cu buzunarele pline după ce cîntau la masa noastră. La petreceri venea şi Gigi Becali”, a spus Ogică.

Lui Ogică şi prietenilor săi le plăcea să asiste şi la programe artistice susţinute şi de balerine, iar acestea erau recompensate pe măsură. “Se rugau balerinele să fim prezenţi la spectacol pentru că ştiau că nu vor pleca acasă cu mîna goală. Făceau un program artistic ca la carte, coregrafie, tot ce trebuie, erau profesioniste, iar nouă ne plăcea asta. Şi erau recompensate pe masură. Cei care nu aveau obligaţii, pe care nu-i aştepta soţia acasă se distrau cu femei frumoase, este normal. Nu dau nume, nu ar fi frumos”, a spus Ogică.