EVENIMENTE ŞOCANTE în Liga 1! Jucătorii au sărit la antrenor: “JOCI LA PARIURI!”

În prima etapă a returului, Oţelul Galaţi a învins cu scorul 2-1, pe teren propriu, pe Corona Braşov. Golul victoriei echipei lui Ewald Lienen a venit cu cinci minute înainte de finalul...
15.12.2013 | 13:45
EVENIMENTE SOCANTE in Liga 1 Jucatorii au sarit la antrenor JOCI LA PARIURI

În prima etapă a returului, Oţelul Galaţi a învins cu scorul 2-1, pe teren propriu, pe Corona Braşov. Golul victoriei echipei lui Ewald Lienen a venit cu cinci minute înainte de finalul partidei, Alexandru Zaharia înscriind cu un şut fabulos din afara careului. Nimeni, însă, nu anticipa ce avea să se întîmple în vestiarul Coronei după meci. Pe fondul supărării cauzate de înfrîngere, între fotbalişti şi Ionel Gane a izbucnit un schimb de replici, care s-a lăsat cu acuzaţii dure. Conform Gazetei Sporturilor, cel mai vehement dintre jucători a fost Ionuţ Chirciu. Mijlocaşul l-a luat la rost pe tehnician şi i-a reproşat că joacă mult mai puţin decît ar merita. Gane a evitat să-i ofere o replică, motiv pentru care Chirciu a prins curaj şi a răbufnit la adresa antrenorului: “Eşti un oltean pervers, care joci la pariuri împreună cu jucătorii aduşi de tine!”. Moment în care cei implicaţi au părăsit vestiarul, iar lucrurile s-au calmat. Pentru cît timp, nu se ştie.

“Am avut unele discuţii cu Chirciu”

Contactat de FANATIK, Ionel Gane a confirmat faptul că a avut conflict cu elevii săi, însă a evitat să comenteze prea mult incidentul, precizînd că anumite persoane din anturajul Coronei doresc răul echipei. “Este adevărat că după meci am avut unele discuţii, reproşuri cu jucătorii mei vizavi de golul primit pe final, de poziţionarea în teren. Am avut unele discuţii cu Chirciu, care era supărat că nu joacă. Însă a mi se reproşa că eu joc la pariuri cu o parte dintre fotbaliştii aduşi de mine e strigător la cer. Aceste mîrşăvii sînt aruncate de cineva din anturajul clubului, care vrea să ne destabilizeze”, a spus Ionel Gane pentru FANATIK. Ionuţ Chirciu a evoluat în doar două din ultimele 14 partide cu Ionel Gane pe banca tehnică, totalizînd 163 de minute.

Un alt apropiat al grupării braşovene ne-a confirmat că sînt multe suspiciuni legate de evoluţii dubioase, pentru pariuri, la jocurile echipei Corona: “Echipa asta, care a bătut Vasluiul şi era să le bată şi pe Dinamo, şi pe Steaua, are doar şapte puncte. Există un sîmbure de adevăr, sînt multe suspiciuni, mai ales că nu se mai ştie cît vor mai da bani cei de la Primărie. Pentru ce să joace, dacă oricum bani nu primesc?”.