Fotbal international

Mauro Icardi lasă Inter pentru Juventus! Indiciul care dă ca sigură această mutare la vară

10.03.2019 | 11:02
Mauro Icardi lasa Inter pentru Juventus Indiciul care da ca sigura aceasta mutare la vara

Mauro Icardi lasă Inter pentru Juventus! Nu ar reprezenta o noutate absolută această informație, publicată chiar de ziarul de casă al torinezilor, Tuttosport, pentru că se știe că șansele ca bomberul argentinian are șanse foarte mici să găsească poarta către un nou acord cu șefii lui Inter, mai ales după ce raporturile dintre club și jucător și agentul său, nimeni altul decât soția, Wanda Nara, s-au deteriorat serios în ultimele săptămâni.

Indiciul care dă ca sigur transferul în vară al lui Mauro Icardi de la Inter la Juventus

Însă Tuttosport vine cu o imagine care nu are cum să nu te ducă la ideea că deja cele două cluburi s-au înțeles și Mauro Icardi va îmbrăca din vară tricoul alb-negru al campioanei Italiei din, putem spune fără teama de a greși, ultimii opt ani, chiar dacă acest al optulea scudetto nu e încă oficial. În imaginea surprinsă la stadionul Allianz din Torino se vede cum se află deja la vânzare tricoul lui Icardi, având inscripționat pe spate numele și numărul 9, evident vorbind aici de tricoul alb-negru al lui Juve.

Manevra este nu numai extrem de probabilă, dar și extrem de posibilă la vară, cu avantaje de ambele părți. E adevărat că Icardi este sub contract cu Inter până în vara lui 2021, dar cluburile se pot înțelege, mai ales că va intra în ecuație și un schimb de jucători. Cel mai probabil actualul administrator general al lui Inter, Giuseppe Marotta, care a fost până nu de mult oficialul lui Juventus, îl dorește pe Paulo Dybala.

Mauro Icardi va merge în vară la Juventus. La stadionul din Torino se vând deja tricouri ale lui Juve cu numele și numărul lui Icardi
Mauro Icardi va merge în vară la Juventus. La stadionul din Torino se vând deja tricouri ale lui Juve cu numele și numărul lui Icardi

În Italia nu are clauză de reziliere!

Avantajul mare al lui Juventus și dezavantajul la fel de mare pentru Inter este că degeaba milanezii i-au pus lui Icardi o clauză de eliberare de 110 milioane euro. Pentru că această clauză este valabilă numai pentru un transfer în afara Italiei! În Italia ea nu acționează, conform celor stipulate în contractul dintre nerazzurri și jucător.

Asta înseamnă clar că Juventus nu este obligată să plătească 110 milioane și îl poate lua pe Icardi pe loc. Dar asta înseamnă și că Inter va dori, clar, să introducă în negoiceri și posibilitatea de a se alege cu un jucător de la torinezi, la schimb. Cert este un lucru: Icardi vrea acum să meargă la un consult la Barcelona pentru genunchi și șansele de a mai ajuta pe Inter în acest sezon sunt foarte mici. El a jucat ultima dată pe 9 februarie, cu Parma. Are 122 de goluri marcate la Inter în 210 partide jucate.