News

Interlopii fac chetă pentru înmormântarea lui Nicu Maharu. Sute de persoane așteptate la funeralii

22.03.2019 | 08:51
Interlopii fac chetă pentru funerariile lui Nicu Maharu

Doliu în familia celui care era supranumit Regele petrecerilor! Prietenii acestuia, interlopi, au făcut chetă pentru a-l înmormânta pe Nicu Maharu, potrivit Cancan.ro. Bărbatul își va dormi somnul de veci în comuna Ghimpați, județul Dâmbovița. Nicu Maharu s-a stins din viață după o luptă grea cu cea mai necruțătoare boală, cancerul. Acesta a fost spovedit de un duhovnic, după ce familia a realizat că nu mai are nicio șansă la viață. La scurt timp, bărbatul a murit.

Interlopii au făcut chetă pentru înmormântarea lui Nicu Maharu

Interlopii au făcut un gest impresionant pentru Nicu Maharu! Fostul iubit al Simonei Sensual s-a stins din viață în cursul zilei de joi, după o luptă aprigă cu cancerul. Deși acesta făcea tratament și respecta întocmai dieta și restricțiile medicilor, soarta a decis altfel. Nicu Maharu va fi înmormântat sâmbătă, 23 martie, în Ghimpați, județul Dâmbovița.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al acestuia urmează să fie depus la Căminul Cultural din comună. La funeralii sunt așteptate numeroase persoane, printre care și câțiva maneliști de seamă, care îi vor cânta pe ultimul drum.

Interlopii au făcut chetă pentru înmormântarea lui Nicu Maharu
Interlopii au făcut chetă pentru înmormântarea lui Nicu Maharu

Prietenii lui Nicu Maharu, în stare de șoc

 „Un bun prieten de al tatălui meu s-a stins din viață. Dumnezeu să te ierte, om bun cu suflet mare”, „Dumnezeu să te odihnească în pace Nicu Maharu! Vei rămâne veșnic în sufletele și amintirile multora! Condoleanțe Florian Molea și întregii familii! Fiecare stea își pierde din intensitate până se stinge… sincere regrete!”, scrie un prieten al lui Maharu.

“Îmi este greu să aud ca Nicu nu mai este printre noi, cât de dureros este să pierzi pe cineva când îl stii de atâţia ani şi să auzi că a murit. E cumplit să îţi pierzi pe cineva drag ție, nu-mi vine să cred că a murit Nicu. Cât de greu este. Îţi voi fi recunoscător toată viața pentru câte ai facut pentru mine, pentru prietenia noastră”, este mesajul transmis de Marius Baldovin pe Facebook.

Tags: