News

ALEARG-O, Simona! Interviu EXCLUSIV cu Daria Kasatkina: “Cu Halep, e al patrulea meci în 3 zile! Cam mult! Ieri, m-am resimţit, sper să fiu OK!”

Simona Halep joacă sâmbătă, de la o oră ce urmează a fi anunţată de organizatori, în turul 3 la Roland Garros. Adversara în bătălia pentru un loc în optimile de la Paris îi va fi Daria...
02.06.2017 | 23:59
ALEARGO Simona Interviu EXCLUSIV cu Daria Kasatkina Cu Halep e al patrulea meci in 3 zile Cam mult Ieri mam resimtit sper sa fiu OK

Simona Halep joacă sâmbătă, de la o oră ce urmează a fi anunţată de organizatori, în turul 3 la Roland Garros. Adversara în bătălia pentru un loc în optimile de la Paris îi va fi Daria Kasatkina, o puştoaică de 20 de ani, dar care este pe o pistă ascendentă şi care evoluează excelent pe zgură.

FANATIK.RO a stat de vorbă cu jucătoarea din Rusia. Iar în timp ce Simona s-a antrenat pe ploaie vineri – vezi imagini, Kasatkina a avut vineri al treilea meci în doua zile, în turul 2 al probei de dublu! Asta după ce joi evoluase atât la simplu, cât şi la dublu! Practic, meciul cu Halep de sâmbătă va fi al patrulea în 3 zile, mai ales că rusoaica are şi probleme la gleznă, după ce şi-a luxat-o în primul tur la Roma şi s-a retras în jocul contra Barborei Strycova.

– Daria, joci mâine cu Simona Halep. Aţi jucat o dată la Miami. Cum crezi că va fi meciul?

– Nu ştiu. Sunt condiţii diferite, o ţară diferită şi în primul rând, un teren diferit. Şi nu suntem ambele în cea mai bună condiţie. Niciodată nu ştii ce se va întâmpla, dar cred că atât eu, cât şi ea ne-am pregătit bine pentru meci, jucăm în turneu de Grand Slam şi vom lupta pentru fiecare punct.

– Cum e glezna ta?

– E mult mai bine decât cu două săptămâni în urmă. Sunt foarte bucuroasă că sunt aici şi că pot să joc, că pot să mă mişc.

– E totul bine din punct de vedere medical? Ai jucat 3 meciuri în ultimele 2 zile…

– Cu Halep, e al patrulea meci în 3 zile! Cam mult! Ieri, m-am resimţit, sper să fiu ok. A fost dificil la simplu, dar şi la dublu. La dublu mai mult decât în proba de simplu. O să vedem. A fost ok astăzi. Nu am dat 100% azi la meciul de dublu, dar mâine sper că voi fi ok.

Crezi că te va afecta?

– Nu ştiu. Nu am cum să ştiu. Niciodată nu ştii ce se întâmplă cu corpul tău. O să vorbesc cu doctorul. Sper ca totul să fie ok.

Ambele aţi câştigat la juniori la Roland Garros. Simona a câştigat în 2008, tu ai câştigat în urmă cu 3 ani. Care sunt şansele ca învingătoarea acestui meci să meargă până în finală?

– Hmm…Simona are şanse mari. A câştigat la Madrid în acest an. A jucat finala aici. Joacă cel mai bine pe această suprafaţă şi e una dintre cele mai bune jucătoare de zgură. Are o şansă mare, dar şi eu iubesc zgura şi e turneul meu favorit. Voi lupta. Ambele avem şanse, dar Simona un pic mai mari.