Stiri sportive

RĂZBOI TOTAL! Massone: “Moraru este o PAIAŢĂ!”

UPDATE 17:31 / Italianul a ţinut să îi ofere o replică lui Valeri Moraru, finanţatorul Rapidului afirmînd că oferta lui Massone nu este de luat în seamă.  "Dacă Moraru spune că oferta mea...
07.10.2014 | 17:31
RAZBOI TOTAL Massone Moraru este o PAIATA

UPDATE 17:31 / Italianul a ţinut să îi ofere o replică lui Valeri Moraru, finanţatorul Rapidului afirmînd că oferta lui Massone nu este de luat în seamă.  “Dacă Moraru spune că oferta mea este neinteresantă, atunci el este o paiaţă! Cum să zică aşa ceva cînd eu am spus şi oferit varianta să investesc aceeaşi sumă ca şi el? Dacă el bagă zece milioane de euro, aduc şi eu zece milioane de euro! Înseamnă că nu are bani şi nu poate să investească la un club de nivelul Rapidului. Fanii echipei trebuie să ştie adevărul! Moraru o să ducă echipa la faliment dacă va continua în acest fel!”, a atacat Angelo Massone.

UPDATE 17:11 / Valerii Moraru a confirmat oferta făcută de Angelo Massone pentru o eventuală colaborare la Rapid, însă finanţatorul giuleştenilor neagă o eventuală înţelegere. “Este adevărat, Massone mi-a făcut o propunere pentru a conducere clubul Rapid împreună, însă oferta nu este de luat în seamă. Nici de către mine, nici de către fanii echipei. În rest, nu mai e nevoie să spun nimic”, a declarat Moraru pentru FANATIK.RO.

UPDATE 16:09 / Angelo Massone susţine în continuare că este patronul Rapidului, dar că este dispus să se alăture proiectului început de Valerii Moraru în Grant.  “Interesul meu este comun cu al tuturor suporterilor rapidişti, clubul să fie salvat! Este o perioadă mai dificilă şi nu pot sta departe de echipă în condiţiile în care, din punct de vedere juridic, eu sînt patron. Sînt dispus să mă implic financiar, din acest moment, alături de domnul Moraru, cu care am o înţelegere verbalăMass. Am vorbit cu el şi sînt gata să investesc aceeaşi sumă în club pe care o acordă şi dînsul. Dacă domnul Moraru aduce 50.000 euro, atît aduc şi eu. Dacă el garantează pentru sumele respective, voi aduce şi eu garanţii. Singura mea condiţie este ca eu să mă ocup de partea sportivă la care domnul Moraru nu se pricepe. În iarnă, voi încerca să aduc cîţiva fotbalişti importanţi în aşa fel încît Rapidul să se salveze de la retrogradare”, a declarat Massone pentru FANATIK.RO.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Angelo Massone nu a renunţat la ideea de a deveni patronul clubului din Giuleşti. Omul de afaceri italian i-a dat în judecată pe Moraru, Andronache şi Zamfir, susţinînd care are semnat un precontract cu fostul administrator special al alb-vişiniilor, prin care ar fi trebuit să devină boss în Grant. Massone se află de multe zile în România, unde are diverse întîlniri cu persoane din anturajul Rapidului. În acest sens, omul de afaceri italian s-a întreţinut preţ de cîteva minute cu Nicolae Manea şi Gheorghe Răducanu, alias Gigi Corsicanu’, la un restaurant de lux din Capitală. Cei trei au discutat despre situaţia actuală a clubului din Grant şi au căutat soluţii pentru salvarea grupării feroviare. De precizat că, la momentul întîlnirii, Manea era, încă, preşedintele Rapidului, aflîndu-se în preaviz după ce a fost îndepărtat de Moraru. 

Alianţă Moraru – Massone?!

Nicolae Manea a dezvăluit pentru FANATIK.RO că Massone şi Moraru iau în calcul să lucreze împreună, însă a precizat că dacă acest lucru se va întîmpla el nu va mai reveni în Giuleşti. “În seara zilei în care Moraru şi Massone s-au întîlnit, ultimul m-a sunat spunîndu-mi că vrea să discute ceva urgent cu mine. La masă, Massone mi-a spus că el şi Moraru iau în calcul să-şi unească forţele pentru a salva Rapidul. Eu le-am transmis că nu mă mai întorc la Rapid, însă dacă acest parteneriat este bun pentru echipă şi au încredere unul în celălalt, să-l facă”, a spus Manea pentru FANATIK.RO. 

Moraru confirmă: “Sînt dispus să colaborez cu oricine”

De altfel, Massone a avut o întrevedere cu Moraru şi i-a dezvăluit actualului patron al giuleştenilor că este dispus să ajute financiar clubul. Patronul Azuga Waters i-a cerut, însă, anumite garanţii şi i-a transmis că-l aşteaptă oricînd lîngă el dacă deţine resurse financiare, confirmînd, astfel, informaţia FANATIK.RO conform căreia sînt şase să existe o colaborare între el şi italian. “Ne-am întîlnit, am discutat şi i-am transmis să demonstreze că are banii necesari. Eu sînt dispus să colaborez cu oricine, nu doar cu domnul Massone. Rămîne de văzut dacă ne va prezenta acum acea garanţie”, a spus Moraru pentru FANATIK.RO. 

corsicanuuuu corsicanuuuu2 massone nae manea corsicanu nae manea corsicanuuuu

 

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Tags: