Sport

FOTO EXCLUSIV/ Aşa arată noul MUZEU al lui Dinamo!

Clubul Sportiv Dinamo a inaugurat azi, cu mare ştaif, muzeul clubului, acolo unde oficialii roş-albilor au reuşit să strîngă multe dintre trofeele cîştigate de sportivii dinamovişti la toate...
22.05.2014 | 15:57
FOTO EXCLUSIV Asa arata noul MUZEU al lui Dinamo

Clubul Sportiv Dinamo a inaugurat azi, cu mare ştaif, muzeul clubului, acolo unde oficialii roş-albilor au reuşit să strîngă multe dintre trofeele cîştigate de sportivii dinamovişti la toate disciplinele sportive. Evenimentul a fost organizat de Elisabeta Lipă, comandantul clubului din “Ştefan cel Mare”, iar printre cei prezenţi s-au numărat nume importante din sportul românesc.

Încă de vara trecută, Ionuţ Negoiţă a făcut un apel către fani pentru a strînge cît mai multe articole ce au legătură cu trecutul “cîinilor”, ideea patronului dinamovist fiind să înfiinţeze un muzeu special pentru echipa de fotbal. Lucrurile au prins contur atunci cînd şi cei de la clubul sportiv au marşat la această idee, iar astfel s-a ajuns la inaugurarea de azi. Deşi a fost invitat, premierul Victor Ponta nu a fost prezent, însă guevrnul României l-a trimis special pe Ministrul de Interne şi totodată viceprim-ministrul ţării, Gabriel Oprea. În afara acestuia, au răspuns prezent invitaţiei mai multe personalităţi printre care Ion Ţiriac, Ivan Patzaichin, cel care a fost instalat ca preşedinte de onoare al CS Dinamo, Răzvan Burleanu şi Gheorghe Chivorchin din partea FRF, dar şi Gino Iorgulescu, şeful LPF.

Vezi mai jos o galerie foto cu imagini din muzeul roş-albilor.