Fotbal intern

Ioan Andone a analizat situaţia lui Rednic la Dinamo: “Pentru asta i-a dat mână liberă”

26.10.2018 | 17:47
Ioan Andone a analizat situatia lui Rednic la Dinamo Pentru asta ia dat mana libera

FC Dinamo Bucureşti a schimbat pentru a doua oară antrenorul, după ce a început sezonul cu Bratu, a continuat cu Niculescu, iar acum a fost readus Mircea Rednic. Un fost tehnician al formaţiei din Ştefan cel Mare, Ioan Andone, a analizat situaţia în care este pus acum “ Puriul”, care trebuie să ducă echipa în play-off.

“Ca antrenor, dacă nu iei decizii rapide, pot să nu îşi îndeplinească obiectivul, să ştii. Şi acolo e nevoie de schimbare, era nevoie din vară de schimbare, adică şi în privinţa lotului. Acum nu ştiu ce jucători poţi să aduci mai buni decât cei pe care îi ai tu, care cât de cât sunt pregătiţi. Depinde de strategia ta ca antrenor, ce încredere ai tu în jucătorii noi, ceea ce aduci tu trebuie să joace titular pentru că rezervele, ai destule rezerve.

Ce zice Ioan Andone despre situaţia lui Rednic de la Dinamo

Nu e simplu, eu sunt convins că Mircea, la experienţa lui pentru că este un antrenor foarte bun Mircea, a luat în calcul toate. A luat în calcul toate şi a zis că dacă nu îmi dă mie puterea deplină să pot să iau jucători, să reziliez contracte şi cand reziliezi, reziliezi cu pierderi. Niciun jucător nu pleacă cu salariul la zi, vrea un salariu, două.

Sergiu Hanca şi Mircea Rednic supăraţi după meciul de fotbal dintre Dinamo Bucureşti şi Dunărea Calaraşi, din cadrul Ligii 1 Betano, desfăşurat pe Stadionul Dinamo din Bucureşti, luni 22 octombrie 2018.
Sergiu Hanca şi Mircea Rednic supăraţi după meciul de fotbal dintre Dinamo Bucureşti şi Dunărea Calaraşi, din cadrul Ligii 1 Betano

Nu putea să zică altceva. Nu te duci la Dinamo şi zici ‘am venit să construiesc o echipă şi dacă sunt în play-off, nu e nicio problemă, mai vedem noi la anul’, nu poţi. Pentru asta l-a şi adus, pentru asta i-a şi dat mână liberă, să ducă echipa în play-off. Poate să o ducă, mai sunt etape de jucat, dar trebuie să facă multe puncte şi toată lumea acum a avut curaj cu Dinamo. Ăsta e pericolul la cluburile mari, în momentul când sunt într-o perioadă proastă, astea mai mici imediat, te urci pe ei”, a vorbit Ioan Andone despre situaţia lui Mircea Rednic la Dinamo la Telekom Sport.

Şi Ionuţ Lupescu a analizat munca pe care Rednic o are de depus la club: ”Sincer, nu știu dacă Mircea Rednic o poate duce pe Dinamo în play-off. Dar, el e specialist în astfel de chestiuni. Face ce face, iar vinde jucători, cumpără și găsește el o soluție. Le doresc succes”.

Pentru Mircea Rednic urmează duelul din deplasare cu Concordia Chiajna, programat luni, de la ora 21:00, care va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.